Casa Albă: Interviul acordat de prinţul Harry şi Meghan Markle jurnalistei Oprah Winfrey, dovadă de “curaj”

Casa Albă a salutat luni “curajul” prinţului Harry şi a soţiei sale Meghan Markle, a doua zi după difuzarea interviului exploziv transmis de televiziunea americană CBS, potrivit AFP.

“A vorbi despre propriile lupte cu privire la probleme de sănătate mintală şi să relatezi istoria personală dovedeşte, pentru orice persoană, curaj”, a subliniat Jen Psaki, purtător de cuvânt al executivului american.

Totuşi, ea a subliniat, că ei sunt de acum “cetăţeni privaţi”. “Nu vom face alte comentarii în numele preşedintelui”, a insistat purtătoarea de cuvânt.

La un an de la retragerea cuplului din familia regală britanică şi plecarea în California, confesiunile lor, dezvăluite starului televiziunii Oprah Winfrey, creionează un portret sumbru al monarhiei britanice, ţintă a unui tir alimentat de acuzaţii, insensibilitate, rasism. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

interviu harry şi meghan interviu harry şi meghan oprah megan interviu prha interviu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes