Câștigător iUMOR sezonul 7 la Antena 1

Vineri, 13 Decembrie 2019, a avut loc finala iUmor în urma căreia a fost stabilit câștigătorul iUmor sezonul 7 la Antena 1.

Marea finală a ultimului sezon din 2019, al șaptelea, iUmor a fost câștigată de Mukinka, care a plecat acasă cu Marele Premiu de 20.000 de euro.

În finală s-au confruntat concurenți care au prezentat numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul prezentat de Mukinka, iar, ulterior, votul publicului l-a desemnat câștigătorul iUmor sezonul 7!

Mukinka Chibaga este un tânăr de origine africană, care a prezentat un număr inedit de stand-up, în care a vorbit despre adaptarea la obiceiurile românești. El a glumit pe seama obiceiului de a sărbători ziua numelui, explicând că numele lui nu se găsește printre cele ale sfinților români, motiv pentru care toți cunoscuții îi urează toate cele bune de Black Friday.

Tot publicul a desemnat şi emisiunea ca lider detaşat de audienţã.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Câștigător iUMORCâștigător iUMOR sezonul 7iumor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes