Câștigător Masked Singer – Surpriză pentru toată lumea. Cine este CORBUL?

Câștigător Masked Singer România - CORBUL. foto captură video PRO TV
Câștigător Masked Singer România - CORBUL. foto captură video PRO TV

Întrebarea pe care și-au pus-o cei mai mulți telespectatori sâmbătă seara: Cine câștigă Masked Singer? a fost lămurită. Totul a fost dezvăluit în marea finală a show-ului Masked Singer. Surpriza a fost imensă.

CORBUL a câștigat primul sezon Masked Singer România, iar comediantul Mugur Mihăescu s-a ascuns sub masca acestuia. Marea finală Masked Singer a fost lider incontestabil de audiență!

Masked Singer – Marea demascare

Masked Singer România a adus o mulțime de suprinze. Sâmbătă seară, ultimele patru măști și-au arătat adevărata identitate, iar în urma votului venit din partea detectivilor și publicului, Corbul a câștigat primul sezon al celui mai secretos show de televiziune, actorul Mugur Mihăescu fiind cel care s-a aflat în această mască.

Mugur Mihăescu – CORBUL – câștigător Masked Singer România. foto: captură video PRO TV

În urma primului duel, Panda și Leoaica au fost primii eliminați din competiție. Dacă sub masca ursului Panda s-a ascuns Mircea Radu, cea care i-a dat viață Leoaicei a fost cântăreața Karmen.

Lupta pentru marele trofeu s-a dat însă între Căpcăun și Corb, cel din urmă fiind desemnat câștigător. Înainte de a descoperi cine s-a ascuns în masca învingătoare, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au fost surprinși să afle că cea care i-a dat viață simpaticului Căpcăun a fost Irina Rimes.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

castigator masked singercorbul mugur mihaescuMasked Singermasked singer romania finala
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes