Castigator X FACTOR 2017: JEREMY RAGSDALE a câştigat X FACTOR. Premiu: 100.000 de euro

Castigator X FACTOR 2017: JEREMY RAGSDALE a câştigat X FACTOR. Premiu: 100.000 de euro
Castigator X FACTOR 2017: JEREMY RAGSDALE a câştigat X FACTOR. Premiu: 100.000 de euro

Câştigătorul „X Factor” 2017. JEREMY RAGSDALE este primul străin care câştigă X FACTOR ROMANIA. A fost bătaie mare pe premiul de 100.000 de euro, decis de public. După prima parte a finalei, în luptă au rămas AD LIBITUM, cei patru clujeni ai lui Carla’s Dreams, care pot fi consideraţi revelaţia sezonului, dat fiind faptul că sunt specializaţi mai mult pe muzică clasică, şi americanul Jeremy Ragsdale, din grupa lui Horia Brenciu, un profesor de canto din SUA venit să-şi încerce norocul în România. AD Libitum şi Jeremy au fost trimişi în “finala finalei” de voturile publicului.

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR

Jeremy Ragsdale vine din Statele Unite ale Americii.

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR În SUA, Jeremy Ragsdale este profesor de canto. Încă de la început, jurații ”X Factor” au recunoscut că nu au ce-l învăța pe Jeremy.

FINALA X FACTOR 2017: Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale studiază muzica de la vârsta de 7 ani.

FINALA X FACTOR 2017

Jeremy Ragsdale, CÂȘTIGĂTOR Jeremy Ragsdale, acum marele câștigător ”X Factor” 2017, a venit prima oară în România în luna aprilie. S-a îndrăgostit de țara noastră și, de atunci, a vizitat-o de mai multe ori. El are 35 de ani și, într-un timp scurt, a învățat limba română, câștigând un plus de simpatie din partea românilor care urmăresc ”X Factor” la Antena 1.

Mentorul său, Horia Brenciu, l-a susținut, nu doar în acest concurs, ci și în învățarea limbii române.

În marea finală de astăzi a celui mai important show muzical din România fiecare dintre cei patru jurați va fi reprezentat de câte un concurent. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pier­luca. Emoţiile concurenţilor, ale membrilor juriului şi ale telespectato­rilor vor începe la ora 20.00 şi se vor încheia spre noapte, când va fi desemnată cea mai bună voce a anului. Lucru deloc de neglijat, câştigătorul va încasa premiul de 100.000 de euro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

100.000 eurocastigator x factor 2017premiu 100.000 europremiu x factorx factor 2017x factor ultimul sezon
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes