Cât a costat Ianis Hagi ca să fie definitiv jucător la Rangers?

Ianis Hagi. foto: facebook, arhiva personală
Ianis Hagi. foto: facebook, arhiva personală

Ianis Hagi a devenit jucătorul echipei Glasgow Rangers, unde joacă din iarnă. Contractul este pe trei ani. Suma de transfer a fost mai mică decât cea anunțată la începutul anului.

Ianis a fost mai întâi împrumutat de Rangers, la începutul anului 2020, unde a reușit 3 goluri și 2 pase decisive în cele 12 meciuri jucate. Într-un final, după nenumărate zvonuri în presă, Rangers a decis să activeze clauza de transfer definitiv, pe care o avea prevăzută în acordul inițial.

Directorul lor sportiv, Ross Wilson, a vorbit în Daily Record despre lui Ianis Hagi:

”Cu siguranță, lumea s-a schimbat enorm între ianuarie și finalul sezonului. Trebuie să le fim recunoscători celor de la Genk deoarece au fost destul de fericiți să se așeze la masa negocierilor și am avut o discuție despre felul în care putem face această afacere într-o manieră diferită decât cea stabilită în ianuarie. Au fost flexibili, dar pentru tânărul Ianis a fost ceva ce și-a dorit cu adevărat să facă și asta a ajutat, iar cei de la Genk erau conștienți că Ianis vrea să devină jucătorul lui Rangers. Steven Gerrard și-a dorit cu adevărat să-l aibă aici, așa că am reușit să rezolvăm totul”, a spus Ross Wilson pentru Daily Record.

Pentru Ianis Hagi, Rangers a plătit în jur de 3,5 milioane de euro, deși clauza inițială prevedea o sumă de 5 milioane de euro.

Sunt extrem de fericit și mândru că fac parte din familia @RangersFC și reprezint permanent culorile unui club atât de uriaș. Abia aștept să mă întâlnesc cu băieții, să joc din nou pe Ibrox și să mă bucur de momente alături de fanii noștri extraordinari!
De asemenea, vreau să mulțumesc @krcgenkofficial și susținătorilor pentru ajutorul și afecțiunea pe care mi-ați arătat-o. Vă doresc mult noro
c”, a scris Ianis pe Facebook, în ziua în care s-a realizat transferul său definitiv la Glasgow.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cat a costat ianis ianis hagi ianis hagi rangers
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes