Câte măști de protecție folosește Orban într-o zi

Ludovic Orban a demisionat din funcția de premier
Ludovic Orban a demisionat din funcția de premier

Ludovic Orban a afirmat miercuri că foloseşte măşti de la Secretariatul General al Guvernului atunci când se află la serviciu şi măşti pe care şi le-a cumpărat singur, atunci când se află în împrejurări private, menţionând că zilnic utilează trei sau patru măşti.

Ludovic Orban a fost întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă, câte măşti foloseşte pe zi şi dacă le cumpără din banii săi sau din banii publici:

“Primesc măşti de la Secretariatul General al Guvernului, cred, nu ştiu, o să verific această informaţie. Mi-am cumpărat şi eu măşti. Când sunt la serviciu folosesc măştile de la serviciu, când sunt în împrejurări private, folosesc măştile pe care le am acasă. Lucrând foarte mult, folosesc probabil trei, patru măşti pe zi”, a afirmat Orban.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cate masti foloseste orban orban masca de protectie orban masca guvern
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes