Lifestyle Magazin

Cățelușă cu două săgeți în ea de la un vânător fără inimă

Câinii sunt cunoscuți ca fiind tovarăși foarte fideli în Statele Unite ale Americii și sunt considerați, de asemenea, protectori ai caselor și familiilor. Pe de altă parte, în multe alte locuri din lume câinii nu sunt iubiți așa cum sunt în America sau în unele state europene.

China este unul dintre aceste locuri, deoarece este, din păcate, un aliment pentru ei. Și există un festival anual numit Yulin Dog Meat Festival, este un festival foarte controversat al cărnii de câine, în care sunt sacrificați peste 10.000 de câini în fiecare an. De asemenea, dealerii de carne de câine sunt responsabili de strângerea a foarte multor câini.

De curând, un dealer de carne fără inimă din China a început să caute pe străzi un câine căruia i-a infipt niște săgeți în corp, probabil pentru a-l ucide, relatează petzonelovers.com. Cățelușa, căci s-a dovedit a avea sub 1 an, femelă, a fost străpunsă de două ori, dar a reușit să stea în picioare. Din fericire, Qiao Wei, un iubitor de câini, a văzut acest atac bolnav și a salvat-o pe biata cățelușă.

Cățelușa salvată

El a dus imediat câinele la un medic veterinar din zona centrală a Chinei. Puiuțului i-au fost făcute radiografii de către veterinar, care a și reușit să îndepărteze săgețile în siguranță. Acum, Societatea pentru Protecția Animalelor din Qimin are grijă de cățelușă, iar puiuța are, într-un final, o șansă bună să se recupereze.

Alte știri de interes

Orionidele, stele căzătoare din constelaţia Orion, vor putea fi observate între 20 şi 22 octombrie

Mihnea Tudor

James Redford, fiul lui Robert Redford, a murit

Mihnea Tudor

Pisică uriașă, de 37 de metri, veche de 2.000 de ani, descoperită în Nazca, Peru

Mihnea Tudor

Prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni – Vom avea parte și de soare, dar și de zile de frig

Mihnea Tudor

Numere câștigătoare LOTO duminică 18 octombrie 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 19-25 octombrie 2020. Cadouri pentru nativii unei zodii și mari schimbări pentru o altă zodie

Mihnea Tudor

Un senator brazilian, prins cu bani ascunşi între fese

Saghin Cristian

Conchata Ferrell – Berta din serialul Doi bărbați și jumătate – a murit

Mihnea Tudor

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit răpus de Covid-19: Țara asta i-a venit “de hac”!

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »