Cățelușă cu două săgeți în ea de la un vânător fără inimă

Câinii sunt cunoscuți ca fiind tovarăși foarte fideli în Statele Unite ale Americii și sunt considerați, de asemenea, protectori ai caselor și familiilor. Pe de altă parte, în multe alte locuri din lume câinii nu sunt iubiți așa cum sunt în America sau în unele state europene.

China este unul dintre aceste locuri, deoarece este, din păcate, un aliment pentru ei. Și există un festival anual numit Yulin Dog Meat Festival, este un festival foarte controversat al cărnii de câine, în care sunt sacrificați peste 10.000 de câini în fiecare an. De asemenea, dealerii de carne de câine sunt responsabili de strângerea a foarte multor câini.

De curând, un dealer de carne fără inimă din China a început să caute pe străzi un câine căruia i-a infipt niște săgeți în corp, probabil pentru a-l ucide, relatează petzonelovers.com. Cățelușa, căci s-a dovedit a avea sub 1 an, femelă, a fost străpunsă de două ori, dar a reușit să stea în picioare. Din fericire, Qiao Wei, un iubitor de câini, a văzut acest atac bolnav și a salvat-o pe biata cățelușă.

Cățelușa salvată

El a dus imediat câinele la un medic veterinar din zona centrală a Chinei. Puiuțului i-au fost făcute radiografii de către veterinar, care a și reușit să îndepărteze săgețile în siguranță. Acum, Societatea pentru Protecția Animalelor din Qimin are grijă de cățelușă, iar puiuța are, într-un final, o șansă bună să se recupereze.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

caine salvatcaine segeticaini chinaștiri pe scurt
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes