Lifestyle Magazin

Cățelușă cu două săgeți în ea de la un vânător fără inimă

Câinii sunt cunoscuți ca fiind tovarăși foarte fideli în Statele Unite ale Americii și sunt considerați, de asemenea, protectori ai caselor și familiilor. Pe de altă parte, în multe alte locuri din lume câinii nu sunt iubiți așa cum sunt în America sau în unele state europene.

China este unul dintre aceste locuri, deoarece este, din păcate, un aliment pentru ei. Și există un festival anual numit Yulin Dog Meat Festival, este un festival foarte controversat al cărnii de câine, în care sunt sacrificați peste 10.000 de câini în fiecare an. De asemenea, dealerii de carne de câine sunt responsabili de strângerea a foarte multor câini.

De curând, un dealer de carne fără inimă din China a început să caute pe străzi un câine căruia i-a infipt niște săgeți în corp, probabil pentru a-l ucide, relatează petzonelovers.com. Cățelușa, căci s-a dovedit a avea sub 1 an, femelă, a fost străpunsă de două ori, dar a reușit să stea în picioare. Din fericire, Qiao Wei, un iubitor de câini, a văzut acest atac bolnav și a salvat-o pe biata cățelușă.

Cățelușa salvată

El a dus imediat câinele la un medic veterinar din zona centrală a Chinei. Puiuțului i-au fost făcute radiografii de către veterinar, care a și reușit să îndepărteze săgețile în siguranță. Acum, Societatea pentru Protecția Animalelor din Qimin are grijă de cățelușă, iar puiuța are, într-un final, o șansă bună să se recupereze.

Alte știri de interes

Numere câștigătoare LOTO duminică 9 august 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici – Horoscop rune 10 – 16 august 2020. Cineva trebuie să schimbe tactica, iar o zodie este pe cale să înceapă i viață nouă

Gloria Pascu

Zuckerberg, succes după succes. A ajuns al treilea cel mai bogat pământean

Mihnea Tudor

Bucurie-n pandemie: 7 august – Ziua internaţională a berii

Saghin Cristian

Numere câștigătoare LOTO joi, 6 august, 2020. Extragerea Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc

Mihnea Tudor

O mamă și fiul ei, găsiți de un câine polițist chiar în prima zi de lucru

Mihnea Tudor

Primul gadget COVID – Masca C-Face Smart care traduce din 8 limbi

Gloria Pascu

Vremea în țară – prognoza meteo pe primele 2 săptămâni din august

Gloria Pascu

Măcelarul turc ce hrănea o pisică i-a făcut statuie: Cel mai fidel client. Video viral care l-a făcut celebru

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »