Social

Cățelușă gestantă, lovită cu picioarele în burtă într-o emisiune Antena 1. Kola Kariola, apel

Cățelușă gestantă, lovită cu picioarele în burtă într-o emisiune Antena 1. Kola Kariola, apel
Cățelușă gestantă, lovită cu picioarele în burtă într-o emisiune Antena 1. Kola Kariola, apel

Kola Kariola a transmis un apel către iubitorii de animale, după ce o cățelușă gestantă ar fi fost lovită de mai multe ori în emisiunea „Mireasa”, de la Antena 1.

„Înţeleg că imaginile astea sunt din emisiunea “Mireasa”, de pe postul de televiziune Antena 1. Din imagini, se înţelege că o căţeluşă gestantă (o primă încălcare a legislaţiei pentru că în România este obligatorie sterilizarea câinilor de rasă comună) este lovită de un participant la acest reality show. Nu este surprins momentul în care o loveşte, dar se înţelege.

Mesageria paginii este plină de mesaje prin care oamenii ne spun că nu este prima dată când se întâmplă. Căţeluşa a fost de multe ori lovită în burtă, alungată cu pietre, înjurată. Nu stau să critic acum emisiunea, lipsa de cultură, penibilismul unor indivizi care se dau mari în faţa unor fete lovind animale fără apărare, dar aşa ceva NU trebuie să existe sau acceptat pe un post de televiziune, iar indivizii trebuie să răspundă în faţa legii pentru rele tratamente aplicate animalelor, conform Legii 205/2004.

Oare ce modele de viitori familişti sunt prezentaţi în astfel de emisiuni? Numele celor care lovesc căţeluşa sunt: Ciprian Valdau şi Florin Florea”, a fost mesajul transmis de Kola Kariola, pe pagina sa de Facebook, în care a făcut un apel către cei care-i urmăresc activitatea să sesizeze CNA și poliția.

VIDEO

Inteleg ca imaginile astea sunt de aseara din emisiunea “Mireasa” de pe postul de televiziune Antena 1.Din imagini se intelege ca exista o catelusa, gestanta (o prima incalcare a legislatiei, pt ca in Romania este obligatorie sterilizarea cainilor de rasa comuna) este lovita de un participant la acest reality show. Nu este surprins momentul in care o loveste, dar se intelege.Mesageria paginii este plina de mesaje prin care oamenii ne spun ca nu este prima data cand se intampla, catelusa a fost de multe ori lovita in burta, alungata cu pietre, injurata.Nu stau sa critic acum emisiunea, lipsa de cultura, penibilismul unor indivizi care se dau mari in fata unor fete lovind animale fara aparare dar asa ceva NU trebuie sa existe sau acceptat pe un post de televiziune, iar indivizii trebuie sa raspunda in fata legii pentru rele tratamente aplicate animalelor, conform Legii 205/2004.Oare ce modele de viitori familisti sunt prezentati in astfel de emisiuni?Numele celor care lovesc catelusa sunt: Ciprian Valdau si Florin Florea.Va rog ca alaturi de noi sa sesizati catre:Consiliul National al Audiovizualului: http://213.177.18.54:8080/cna/frontend/web/index.php?r=rup%2Fpetitie%2FcreatertvPolitia Romana: https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-onlinePolitia Romana poate intra in posesia inregistrarilor si de astazi, si din alte zile in care catelusa este maltratata. Ramane doar sa isi faca datoria!Daca mai aveti inregistrari, va rog sa ni le trimiteti in privat.Multumim!

تم النشر بواسطة ‏‎Kola Kariola‎‏ في الأحد، ١٤ يونيو ٢٠٢٠

Conform lui Radu Herjeu, membru CNA, momentul din video de mai jos n-a fost transmis la TV, la Antena 1, ci a putut fi văzut pe Antena Play.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Trupul lui Bogdan Stanoevici, dus la crematoriu, în ciuda plângerii depuse la Parchet, pentru autopsie

Daniela Arnăutu

Bucată dintr-un sarcofag din epoca romană, găsită în locuinţa unui constănţean

Saghin Cristian

Doliu în PSD Constanța » A murit tatăl Adinei Florea

Mihnea Tudor

Val de scumpiri: Preţurile au crescut, potrivit INS, cu 2,1%, în decembrie 2020, față de aceeași perioadă din 2019

Daniela Arnăutu

Sanitas pichetează sediul Guvernului şi prefecturile din mai multe judeţe: ”Hoţii”, ”Mincinoşii”, strigă protestatarii, cerând demisia Guvernului

Gloria Pascu

Bogdan Stanoevici a murit

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »