Câți români au făcut Covid-19 după vaccinare

Câți români au făcut Covid-19 după vaccinare
Câți români au făcut Covid-19 după vaccinare

Cel puțin 3.500 de români ce au făcut cel puțin prima doză dintr-un vaccin anti-coronavirus au făcut Covid-19, a anunțat marți coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

”Există circa 3.500-3.600 de persoane care au dezvoltat infecția cu Sars-Cov-2 după prima doză, este de altfel principalul motiv pentru care aceste persoane nu s-au prezentat la doza de rapel, așa cum erau programate în platformă”, susține Valeriu Gheorghiță.

Gheorghiță a mai spus că numărul celor care au dezvoltat infecția după rapel este „foarte mic”:

În opinia coordonatorului campaniei de vaccinare anti-Covid, numărul de persoane infectate după vaccinare reprezintă un procent mic având în vedere că aproape 700 de mii de persoane au fost deja imunizate.

În ceea ce priveşte numărul celor care s-au infectat după ce au făcut şi rapelul, medicul a menţionat că “sunt foarte puţine cazuri”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cati romani au facut covid dupa vaccinarecovid dupa vaccinromani covid
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes