Ce a aflat Sumudica de la jucătorii lui Reghecampf

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat că problema la FC Steaua nu o reprezintă pregătirea fizică, aşa cum susţine finanţatorul George Becali, care consideră că formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu mai arată la fel ca pe vremea preparatorului Thomas Neubert.

“În exprimarea unei echipe nu există doar componenta fizică. Eu nu cred că la Steaua problema este una fizică. Ne raportăm prea mult la perioada în care Neubert a fost preparator fizic. Să ştiţi că De Amorim a avut probleme şi la Astra în ultimele partide de dinainte să plece de la echipa mea. Steaua nu mi se pare nepregătită fizic, asta e părerea mea în momentul de faţă. Poate n-au agresivitate, n-au dorinţă, dar nu e vorba doar de pregătirea fizică”, a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu a dezvăluit discuţiile pe care le-a avut cu foştii săi elevi, William de Amorin şi Fernando Boldrin: “Am vorbit cu Boldrin şi De Amorim şi mi-au spus că nu se simt nepregătiţi fizic. Când eşti nepregătit fizic, apar crampe musculare, ascultaţi-mă”, a mai spus Şumudică…

Source: A pus mâna pe telefon şi a intrat în direct după FCSB – ASA. Şumudică are informaţii “din interior”: “Asta se întâmplă, ascultaţi-mă!” Ce a aflat de la jucătorii lui Reghecampf | @ProSport

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes