Opinii Recomandate

Ce mai contează părerea unui medic, în România?

Au început românii să dea de gustul tribunalelor, că dacă nu-i convine la vreun infectat că a fost pus în carantină în spital, imediat sare pe un avocat, țac-pac, și obține izolarea la domiciliu, lucru pe care l-am văzut în câteva cazuri, deja.

Păi, dacă zice un medic că trebuie să stai în carantină, stai? Nu stai, că ai drepturi! Dar dacă îți zice un medic că trebuie să te operezi de nu știu ce boală, te operezi? Bin’țeles, tu trebuie să fii sănătos. Dar, doar tu?

Mai auzim pe la tv și mai citim pe ici pe colo, atunci când luăm pastile că ”ascultă sfatul medicului tău”. Zău? Da’ de ce nu pe al avocatului? Sau al judecătorului? Ai răcit, fugi la Trebonal, să-ți bage o injecție judecătorul și o pastilă grefierul. Totul consemnat, grefat, gata, ai drepturi! Ți-ai rupt un picior? Gata, bagă ghips, domn’ judecător! Apoi mergem la spital și întrebăm dacă e bine pus….

Dar drepturile mele? Drepturile mele unde sunt, domnule judecător de drepturi și libertăți? Dacă-mi eliberezi un colocatar cu coronavirus la mine pe scară, eu de unde voi ști că mi-ai bagat o bombă biologică la mine în habitat, domnule judecător? Atunci pune-i și o plăcuță pe ușă, ca să știm și noi ce avem în scara blocului. Plăcuță, da! ”Bolnav de COVID în izolare” – plăcuță de înmatriculare covidiot

Că și noi avem dreptul fundamental de a fi informați. Și dreptul la sănătate, ca oricare altul, deci mă vei feri să mă infectez, dacă voi ocoli zona ăluia. Aaaa… zici că e ca la marcarea vitelor cu fierul roșu?! Așa o fi, dar am și eu dreptul să știu. Să fiu informat, că am un scârbavnic de virus, liber la mine pe scară.

A doua chestiune legată de carantinarea asta păcătoasă, că e păcătoasă, nimic de zis, este că toți cei care obțin izolarea la domiciliu trebuie să fie întregi la cap. Adică, fă-le dom’ judecător și un cotrol psihiatric, după ce dai sentința”

Să nu mă trezesc cu covidiotul umblând noaptea pe scară, ca ștergătoarele de parbriz, scuipând și lingând mânere liftului, uite-așa, ca să ne infectăm și noi. Ce, numai el?

Bă, ejti nebun!!?? Verifică-l!

Așa că, dom’ judecător, care dai drepturi și libertăți peste cuvântul medicului, gândește-te că și noi avem drepturi! Nu ne și nu le ignorați. Vreau să știu dacă mi-ai băgat pe scară vreun covidiot și vreau să știu că e întreg la cap.
Culmea e, că, uite așa, tot la părerea medicului ajungi!

Alte știri de interes

Klaus Iohannis, despre moţiune: O măsură populistă, electoralistă, fără rost

Saghin Cristian

Marcel Ciolacu, amenințare fără precedent: Acasă sau la pușcărie. Când depune, oficial, moțiunea de cenzură

Mihnea Tudor

Record sumbru de îmbolnăviri cu coronavirus în România: 1415 cazuri noi

Mihnea Tudor

Băsescu îl sancționează pe Barna. Miza este Nicușor Dan

Saghin Cristian

Cât au costat testele Real Time PCR în România și câte doze de Remdesivir am primit? Nelu Tătaru, precizări de ultimă oră

Mihnea Tudor

Primele declarații ale Simonei Halep după prima victorie

Mihnea Tudor

Cîţu: În 2020, jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. ”Realitatea pe care parlamentarii PSD vor să o ascundă românilor”

Saghin Cristian

Monica Anisie pregătește o OUG care reglementează învăţământul online

Gloria Pascu

Candidatura lui Traian Băsescu îi trezește amintiri plăcute lui Elena Udrea: Se face din nou politică în România!

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »