Opinii Recomandate

Ce mai contează părerea unui medic, în România?

Au început românii să dea de gustul tribunalelor, că dacă nu-i convine la vreun infectat că a fost pus în carantină în spital, imediat sare pe un avocat, țac-pac, și obține izolarea la domiciliu, lucru pe care l-am văzut în câteva cazuri, deja.

Păi, dacă zice un medic că trebuie să stai în carantină, stai? Nu stai, că ai drepturi! Dar dacă îți zice un medic că trebuie să te operezi de nu știu ce boală, te operezi? Bin’țeles, tu trebuie să fii sănătos. Dar, doar tu?

Mai auzim pe la tv și mai citim pe ici pe colo, atunci când luăm pastile că ”ascultă sfatul medicului tău”. Zău? Da’ de ce nu pe al avocatului? Sau al judecătorului? Ai răcit, fugi la Trebonal, să-ți bage o injecție judecătorul și o pastilă grefierul. Totul consemnat, grefat, gata, ai drepturi! Ți-ai rupt un picior? Gata, bagă ghips, domn’ judecător! Apoi mergem la spital și întrebăm dacă e bine pus….

Dar drepturile mele? Drepturile mele unde sunt, domnule judecător de drepturi și libertăți? Dacă-mi eliberezi un colocatar cu coronavirus la mine pe scară, eu de unde voi ști că mi-ai bagat o bombă biologică la mine în habitat, domnule judecător? Atunci pune-i și o plăcuță pe ușă, ca să știm și noi ce avem în scara blocului. Plăcuță, da! ”Bolnav de COVID în izolare” – plăcuță de înmatriculare covidiot

Că și noi avem dreptul fundamental de a fi informați. Și dreptul la sănătate, ca oricare altul, deci mă vei feri să mă infectez, dacă voi ocoli zona ăluia. Aaaa… zici că e ca la marcarea vitelor cu fierul roșu?! Așa o fi, dar am și eu dreptul să știu. Să fiu informat, că am un scârbavnic de virus, liber la mine pe scară.

A doua chestiune legată de carantinarea asta păcătoasă, că e păcătoasă, nimic de zis, este că toți cei care obțin izolarea la domiciliu trebuie să fie întregi la cap. Adică, fă-le dom’ judecător și un cotrol psihiatric, după ce dai sentința”

Să nu mă trezesc cu covidiotul umblând noaptea pe scară, ca ștergătoarele de parbriz, scuipând și lingând mânere liftului, uite-așa, ca să ne infectăm și noi. Ce, numai el?

Bă, ejti nebun!!?? Verifică-l!

Așa că, dom’ judecător, care dai drepturi și libertăți peste cuvântul medicului, gândește-te că și noi avem drepturi! Nu ne și nu le ignorați. Vreau să știu dacă mi-ai băgat pe scară vreun covidiot și vreau să știu că e întreg la cap.
Culmea e, că, uite așa, tot la părerea medicului ajungi!

Alte știri de interes

Pelerinaj de Sfântul Dumitru – anunțul Patriahiei Române. Programul liturgic

Gloria Pascu

Șerban Nicolae a părăsit PSD: „Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi”

Saghin Cristian

Bilanț coronavirus România – Un nou record de infectări, la limita a 5000 de cazuri – 22 octombrie 2020

Gloria Pascu

PNL a depus sesizare la CCR, în cazul numirii lui Iordache

Mihnea Tudor

Iohannis intervine în disputa PNL – USR: Voi avea o discuție

Gloria Pascu

Augustin Zegrean, fost judecător constituțional, confirmă: Alegerea lui Iordache este ilegală. Ce spune legea 9 din 1993

Saghin Cristian

Orban susține că a fost un blat USR-PSD la numirea lui Iordache, “violatorul justiţiei independente”, la Consiliul Legislativ

Mihnea Tudor

Raed Arafat: În următoarele 4-6 săptămâni, cam asta va fi situația

Mihnea Tudor

Cireșele nu se mai coc pe strada asta…

Gabriela Ibens

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »