Ce se întâmplă cu pensiile la români – Anunțul lui Rareș Bogdan

Europarlamentarul liberal rareș Bogdan a explicat pe scurt, la Antena 3, duminică, care este dorința liberalilor în ceea ce privește pensiile românilor:

”PNL nu va afecta pensiile, cele 5,2 milioane de pensii! Vom respecta Legea Pensiilor, vă asigur că PNL va pune în aplicare, că ne convine sau nu, Legea Pensiilor”, a spus Rareș Bogdan la Antena3.

Întrebat ce notă îi dă lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan nu a ezitat:
”Zece! Nu înseamnă că tuturor miniștrilor le voi da nota zece. Lui Ludovic Orban, până la ora asta, care din punctul meu de vedere e o surpriză plăcută pentru mulți, îi dau 10(…)Problema celorlalți colegi rezultă dintr-un blocaj al comunicării. Le fac o recomandare: să respecte presa, să nu o considere un dușman, pentru că nimeni nu câștigat vreodată vreun război cu presa și, în al doilea rând, să încerce să intre în parteneriat cu presa”, a declarat fostul prezentator TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

pensiipensii pnlrares bogdan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes