Ce se întâmplă cu un ministru când jigneşte premierul? Răspunsul lui Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă va demite un ministru care îl jigneşte, că nu crede că se va mai întâmpla aşa ceva.

„Eu nu cred că se va mai întâmpla aşa ceva”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat miercuri la finalul şedinţei de Guvern dacă va demite un ministru care îl jigneşte, indiferent de opinia coaliţiei, şi despre faptul că Ludovic Orban a spus că „orice ministru trebuie să ştie că, înainte de a-şi ataca premierul, trebuie să-şi scrie demisia”.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte al USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe prim-ministrul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, într-un interviu pentru G4Media. „Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu.

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarat, miercuri, referinu-se la conflictul cu premierul Florin Cîţu, după ce l-a numit pe acesta ”zombie politic”, că săptămâna trecută, coaliţia de guvernare a trecut printr-un moment greu, iar ”ce s-a spus atunci, s-a spus”. El a admis că poate fiecare dintre ei a exagerat. Ca şi Florin Cîţu, el a refuzat să spună ce au discutat, invocând caracterul privat al discuţiei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu ministru jigniri conflict citu drula demitere ministru jigneste florin citu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes