Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!

Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!
Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!

Luni, a fost invitat la Ora Premierului în Parlament prim-ministrul României Florin Cîțu, după care au luat cuvântul mai mulți lideri, prin care și Marcel Ciolacu. Legat de intervenția acestui în Parlament, vicepremierul Dan Barna (USR) a postat câteva concluzii pe pagina sa de socializare:

L-am auzit mai devreme pe Marcel Ciolacu spunând că e nevoie de o dezbatere pe marginea Planului de Redresare și Reziliență”, își începe Dan Barna postarea.

”E ca și cum ai striga pe câmp, ud fleașcă, în mijlocul unei ploi de vară: “e nevoie de niște ploaie”. Asemenea dezbateri au avut loc de săptămâni întregi, în fiecare zi, la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Cate două sau chiar trei pe zi. La ele au participat societatea civilă, mediul de afaceri, sindicatele și administrația publică locală (condusă în parte de reprezentanți ai PSD). De altfel, etapa de consultări publice și tehnice pentru actualizarea PNRR tocmai s-a încheiat.
Pot să presupun că dl Ciolacu nu știe că PNRR avansează. Nu știe că se definesc reforme și se stabilesc liniile majore pe care acest program esențial pentru recuperarea rapidă a economiei le va urma.

Pot, de asemenea, să presupun că PSD- ului nici nu îi pasă de fapt. Îi pasă doar de micile și inutilele sale exerciții demagogice.
Din păcate, PSD încearcă cu tot dinadinsul să demonstreze că nu a învățat nimic în acești ani. Rămâne același partid populist, iresponsabil și preocupat doar de conservarea privilegiilor pentru sinecuriști”, sunt concluziile trase de vicepremierul Dan Barna, din postarea sa de pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barna ciolacuce stie barnadan barna concluziiplan de reziliență
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes