Eveniment

Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!

Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!
Ce știe Dan Barna și nu știe Marcel Ciolacu? Vicepremierul: PSD-ului nici nu îi pasă de fapt!

Luni, a fost invitat la Ora Premierului în Parlament prim-ministrul României Florin Cîțu, după care au luat cuvântul mai mulți lideri, prin care și Marcel Ciolacu. Legat de intervenția acestui în Parlament, vicepremierul Dan Barna (USR) a postat câteva concluzii pe pagina sa de socializare:

L-am auzit mai devreme pe Marcel Ciolacu spunând că e nevoie de o dezbatere pe marginea Planului de Redresare și Reziliență”, își începe Dan Barna postarea.

”E ca și cum ai striga pe câmp, ud fleașcă, în mijlocul unei ploi de vară: “e nevoie de niște ploaie”. Asemenea dezbateri au avut loc de săptămâni întregi, în fiecare zi, la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Cate două sau chiar trei pe zi. La ele au participat societatea civilă, mediul de afaceri, sindicatele și administrația publică locală (condusă în parte de reprezentanți ai PSD). De altfel, etapa de consultări publice și tehnice pentru actualizarea PNRR tocmai s-a încheiat.
Pot să presupun că dl Ciolacu nu știe că PNRR avansează. Nu știe că se definesc reforme și se stabilesc liniile majore pe care acest program esențial pentru recuperarea rapidă a economiei le va urma.

Pot, de asemenea, să presupun că PSD- ului nici nu îi pasă de fapt. Îi pasă doar de micile și inutilele sale exerciții demagogice.
Din păcate, PSD încearcă cu tot dinadinsul să demonstreze că nu a învățat nimic în acești ani. Rămâne același partid populist, iresponsabil și preocupat doar de conservarea privilegiilor pentru sinecuriști”, sunt concluziile trase de vicepremierul Dan Barna, din postarea sa de pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Bode, despre faptul că una dintre victimele de la Onești are urme de gloanțe pe corp: Din anchetă va rezulta exact poziţia de tragere

Daniela Arnăutu

SMURD și-a cumpărat 3 elicoptere H135, pentru a înființa trei noi baze de intervenţie montană

Daniela Arnăutu

Grupare de falsificatori de diplome, destructurată. La percheziții s-au găsit 300 de documente contrafăcute

Daniela Arnăutu

La 44 de ani de la cutremurul din 1977, amintirea dezastrului este încă vie: 32.897 de clădiri prăbuşite şi grav avariate și peste 1500 de oameni morți

Daniela Arnăutu

Circa 200 de percheziţii, în București și 17 județe, pentru evaziune fiscală și poluare

Daniela Arnăutu

Medicul Cătălin Denciu, primele imagini și declarații după ce a fost rănit în incendiul de la Spitalul Piatra Neamţ

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »