Sport

Ce susținere mai are Rădoi la cârma naționalei. Burleanu dă verdictul

Ce susținere mai are Rădoi la cârma naționalei. Burleanu dă verdictul
Ce susținere mai are Rădoi la cârma naționalei. Burleanu dă verdictul

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a declarat, vineri, că este de părere că este “moral” ca Mirel Rădoi să rămână selecţioner şi să se afle pe banca echipei României la Jocurile Olimpice.

“Nu mi-a trecut (supărarea pentru ratarea calificării la Euro), nu e o supărare care poate să-ţi treacă aşa. În momentul de faţă am toată încrederea în Mirel Rădoi să continue. Cred că este moral ca el să continue, e un simbol al generaţiei tinere de antrenori dar şi în ceea ce-i priveşte pe jucătorii tineri. Nu trebuie să uităm de succesul de care ne-am bucurat cu toţii anul trecut, dar şi de performanţa calificării la Jocurile Olimpice.

Ar fi corect şi moral ca el să stea pe banca naţionalei şi la JO. E un antrenor integru şi pentru noi integritatea este un element foarte important. E un tip luptător. Nu cred că Mirel şi-ar dori să renunţe. În acelaşi timp, nu este un antrenor care să se agaţe de un contract sau de anumite clauze din contract. Cu toţi antrenorii cu care am colaborat, de la Iordănescu încoace, toţi au avut aceeaşi atitudine”, a spus Burleanu, conform news.ro.

El a precizat că fotbalul românesc are nevoie să se axeze pe trei direcţii pentru ca lucrurile să meargă bine: “Are nevoie de investiţii în infrastructură, de investiţii financiare la nivel de cluburi şi de o politică coerentă la nivel de copii şi juniori”.

Alte știri de interes

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2

Mihnea Tudor

Maradona, cauza oficială a decesului

Saghin Cristian

Golurile istorice ale lui Maradona: Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului, în acelaşi meci – VIDEO

Saghin Cristian

Leo Messi, după decesul lui Maradona: El ne părăsește, dar nu pleacă

Saghin Cristian

Gică Hagi: Unicul Diego Maradona!

Mihnea Tudor

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Mafia fotbalului luată la bani mărunți de ANAF

Mihnea Tudor

FCSB – Gaz Metan Mediaş rezultat final stabilit din penalty în min. 90. Cea mai îndârjită partidă din acest tur de campionat

Saghin Cristian

Danil Medvedev – Dominic Thiem finala surpriză a Turneului Campionilor 2020

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »