Cea mai cunoscută româncă din lume

Este cea mai cunoscută româncă din lume. Supranumită Zeiţa de la Montreal după ce a reuşit să obţină prima notă de 10 din istoria gimnasticii, Nadia Comăneci trăieşte, de 27 de ani, în Statele Unite ale Americii.

Cu toate acestea, nu a uitat de România şi continuă să îi iubească pe români. Vine în ţară cât de des poate şi se implică într-o multitudine de proiecte de binefacere. Marea performanţă i-a călit caracterul şi a ajutat-o să treacă peste greutăţi, iar acum, poate să spună că ştie care sunt lucrurile importante în viaţă.

Primele salturi

Ca să reuşeşti, ai nevoie de modele, de oameni care să îţi fie alături şi să te inspire. Nadia Comăneci a fost un sportiv de geniu, dar, aşa cum recunoaşte, cariera i-a fost marcată de cei de lângă ea. „Am primit multe sfaturi de la părinţi şi de la antrenorii mei. Îmi spuneau că trebuie să muncesc şi să lupt pentru ceea ce îmi doresc”, spune fosta mare gimnastă. A respectat sfaturile, iar cu sacrificii enorme, a obţinut note de
… »»» Source: Cea mai cunoscută româncă din lume

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes