Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu participă la competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu: ”Nu știu dacă știți, dar Chef Scărlătescu e luat!”

Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu
Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu

Sezonul 10 Chefi la cuțite, care începe la Antena 1 duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, vine cu o mulțime de ingrediente speciale: de la platoul cu decoruri spectaculoase sau jocurile din culisele show-ului culinar, care au o miză uriașă, la noul statut cu care unul dintre jurați intră de data aceasta în competiție.

”Doamnelor și domnilor, anunțăm oficial că în sezonul 10 nu îi mai căutăm soție lui Cătălin Scărlătescu!”, punctează cu umor Sorin Bontea chiar în prima ediție a emisiunii.

Cheful cu cele mai multe cereri în căsătorie primite în cadrul unui show TV a renunțat la statutul de burlac al juriului, exprimându-și chiar dorința ca partenera lui de viață, actrița Doina Teodoru, să participle la Chefi la cuțite. Cu toate acestea, admiratoarele simpaticului Chef sunt departe de-a fi descurajate. Iar cea mai înfocată dintre acestea participă la competiția sezonului 10 Chefi la cuțite din dorința de a-l cunoaște, în sfârșit, pe Chef Scărlătescu, după mulți ani în care a așteptat ocazia unei fotografii alături de el.

”Mă simt cel mai aproape de stilul lui de-a găti. Sper să nu mă copleșească emoțiile, mai ales când îl voi vedea pe Chef Cătălin. Vreau doar să-i spun că-l ador. Pentru mine cel mai important a fost să ajung aici și să-l văd. Aștept îmbrățișarea, Chef Scărlătescu!”, a declarat Maria Florina Stan, vizibil marcată de emoții, în prima ediție a sezonului 10.

”Nu știu dacă știți, dar Chef Scărlătescu e luat!”, a fost replica lui Florin Dumitrescu.

Unul dintre detaliile savuroase ale poveștii este faptul că Maria a fost înscrisă în competiție chiar de soțul ei: ”O susțin și în bucătărie, și în pasiunea ei pentru Scărlătescu”, a mărturisit acesta în culisele show-ului.

Ce reacție are Chef Scărlătescu, dar și ce părere au avut jurații despre preparatul concurentei telespectatorii vor afla duminică, 4 septembrie, la Antena 1. Sezonul 10 Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

admiratoare scarlatescu chef scarlatescu chefi la cutite
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes