Ceartă ca la uşa Regelui. Ce-şi dispută între ei membrii Casei Regale

Ceartă ca la uşa Regelui. Ce-şi dispută între ei membrii Casei Regale
Ceartă ca la uşa Regelui. Ce-şi dispută între ei membrii Casei Regale

Casa Regală şi fostul principe Nicolae sunt în plin scandal, după ce nepotul Regelui Mihai a încercat să-l viziteze pe bunicul său, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lăsat. S-a ajuns la plângeri depuse la poliţie şi la scrisori în care mama lui Nicolae, principesa Elena, se dezice de acesta.

Regele Mihai se află pe patul de moarte, fiind împărtăşit marţi, dar acest lucru nu pare să fie îngrijorarea celor din Casa Regală, reprezentaţi de principesa Margareta, moştenitoarea tronului, şi de consortul acesteia, fostul actor Radu Duda, pe de o parte, şi de fostul principe Nicolae de Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, pe de altă parte. Totul a început de la interzicerea primirii lui Nicolae în locul în care se afla bunicul, după cum anunţa Casa Regală zilele trecute. S-a ajuns chiar la plângeri la poliţie din partea Casei Regale pentru că Nicolae ar fi agresat fizic şi verbal trei persoane.

În contextul în care spatele atitudinii Casei Regale a fost suspectat Radu Duda, soţul principesei Margareta, aceasta a prezenat joi linia de succesiune precizând că soţii şi copiii principeselor nu deţin titluri personale. Pe scurt, conform informaţiilor, şeful actual al Casei Regale este Regele Mihai, iar moştenitor este principesa Margareta, următoarea în linia de succesiune fiind principesa Elena, adică mama lui Nicolae. … Sursă: Ceartă ca la uşa Regelui. Ce-şi dispută între ei membrii Casei Regale | adevarul.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

casa regala casa regala. cearta rege cearta rege principe nicolae rege nepot regele mihai
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes