Cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui Adrian Văncică! Celentano, din Las Fierbinți, mai mult decât fericit

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui Adrian Văncică! Celentano, din Las Fierbinți, mai mult decât fericit
Cel mai frumos cadou pe care l-a primit de ziua lui Adrian Văncică! Celentano, din Las Fierbinți, mai mult decât fericit

Las Fierbinți continuă să conducă audiențele, iar ieri, când am sărbătorit ziua lui Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe îndrăgitul Celentano, serialul a fost din nou lider de audiență.

Serialul a fost lider de audiență aseară și a înregistrat, pe targetul comercial național, o medie de 11.6 puncte de audiență și 25.4% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.7 puncte de rating și 21.2% share. Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel.

Serialul a înregistrat o medie de 8.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.3 puncte de rating și 20.0% share.

Actorii din Las Fierbinți sunt încântați de reacția publicului, iar Adrian Văncică este bucuros să vadă că românii au urmărit serialul, de ziua lui. Și el și-a petrecut ziua acasă, alături de familie.

Cel mai frumos cadou

De ziua mea, românii au urmărit Las Fierbinți, ceea ce mă bucură, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Pentru mine e important că lumea iubește acest serial și personajul meu. Eu nu am avut filmări și pentru că avem foarte mare grijă să nu ne îmbolnăvim, nu pot face petreceri, sunt precaut. De ziua mea am stat acasă, la fel ca și anul trecut, împreună cu familia, să mă bucur de copii, de liniște. Am vorbit foarte mult la telefon, pentru că am mulți prieteni care mă sună de ziua mea, să ne urăm și să ne bucurăm că îmbătrânim împreună. Nu mă uit în oglindă, pentru că nu vreau să văd că îmbătrânesc, eu am rămas, în capul meu, la 25 de ani. Ce văd în oglindă și ce scrie în buletin este diferit de ceea simt.” a spus Adrian Văncică.

Fierbințenii își duc viața în ritmul amuzant care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. Săptămâna aceasta ne-am amuzat din nou alături de ei și în următoarele episoade personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adrian vancica adrian vancica celentano celentano celentano las fierbinti las fierbinti
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes