“Cel mai mare secret despre coronavirus!” AVERTISMENT video teribil de la Ministrul Apărării din Israel

Naftali Bennett, ministrul Apărării din Israel, a transmis un mesaj pentru toată populația globului din țările afectate de coronavirus, avertizând asupra asupra măsurilor de prevenție pe care trebuie să le ia oamenii în lupta cu virusul mortal COVID-19:


Vreau să împărtășesc cu voi cel mai mare secret despre coronavirus. Cel mai important lucru, mai important decât distanțarea socială, mai important decât testarea, mai important decât orice, este să separăm oamenii bătrâni de cei tineri. Cea mai letală combinație este atunci când bunica își îmbrățișează nepotul. De ce? Pentru că acesta este un virus unic, în sensul că este mult mai letal pentru bătrâni decât pentru cei tineri. În multe țări unde au murit mulți oameni, nu există niciun tânăr printre ei. 
În schimb, la bătrâni, unul din cinci sau unul din 7 care contactează virusul, moare. Deci ce avem de făcut în următoarea perioada este să avem grijă de bunica și bunicul, însă de la distanță mare”
, a spus, așa cum se vede și în materialul video de mai jos ministrul israelian al Apărării.


VIDEO

Naftali Bennett, ministrul Apărării din Israel

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

avertismentcoronavirussfat coronavirusștiri pe scurt
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes