Lifestyle Sport

Cel mai sincer interviu acordat de Şarapova

Cel mai sincer interviu acordat de Şarapova după suspendare: „În ultimul an am băut mai mult decât în tot anii trecuţi! Am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi…”

Maria Şarapova e aproape de revenirea în circuitul WTA după suspendarea pentru dopaj primită în 2016, iar zilele acestea a acordat un interviu spectaculos revistei Vanity Fair, versiunea spaniolă, în care a făcut dezvăluiri din perioada în care a stat departe de tenis.

Rusoaica fost lider mondial e aşteptată să revină la finalul lunii aprilie, la turneul WTA de la Stuttgart, şi spune că nu e încercată de un sentiment de teamă înaintea întoarcerii în circuit după un an şi trei luni: „Nu mă tem că voi eşua în încercarea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă nu m-aş mai întoarce. Nu va fi o dezamăgire dacă nu voi câştiga un meci, în trecut am avut sute de succese”, a spus Şarapova, pentru revista Vanity Fair înainte să facă dezvăluiri „picante” despre viaţa extra tenis: „În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o e, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuţi, iar asta s-a întâmplat pentru că am avut o altfel de viaţă socială. Am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţî în această perioadă, nici măcar nu mai ştiam cum e. A fost ceva cu totul nou şi mi-a plăcut”, este confesiunea rusoaicei.
… »»» Source: Cel mai sincer interviu acordat de Şarapova după suspendare: „În ultimul an am băut mai mult decât în tot anii trecuţi! Am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi…” | @ProSport

Salvează

Salvează

Alte știri de interes

Noul stadion Steaua, a fost inaugurat! Cum arată bijuteria de 95 milioane de euro – VIDEO

Saghin Cristian

CFR Cluj a pierdut şi meciul de acasă cu AS Roma, scor 0-2

Mihnea Tudor

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat organizarea festivalului Cerbul de Aur 2021

Gloria Pascu

Victor Ciutacu testat pozitiv la coronavirus. ”Încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto”

Mihnea Tudor

Maradona, cauza oficială a decesului

Saghin Cristian

Golurile istorice ale lui Maradona: Mâna lui Dumnezeu şi Golul secolului, în acelaşi meci – VIDEO

Saghin Cristian

Leo Messi, după decesul lui Maradona: El ne părăsește, dar nu pleacă

Saghin Cristian

Gică Hagi: Unicul Diego Maradona!

Mihnea Tudor

Diego Maradona a murit

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »