Cele mai bune momente de STAND-UP din al patrulea sezon „Comedy Club”, în finalul seriei

Cel de-al patrulea sezon al „Comedy Club” se va încheia duminică, la postul Comedy Central, cu un episod care va cuprinde cele mai amuzante momente din ediţiile prezentate toamna aceasta.

Show-ul 100% românesc de stand-up a fost difuzat în exclusivitate la Comedy Central şi a cuprins 7 episoade.

Duminică, de la ora 23.00, sezonul se va încheia cu un episod „Best Of” în care sunt incluse momente susţinute de Mane Voicu, Bobi Dumitraş, Micutzu, Teodora Nedelcu, Mădălin Cîrje, Ionuţ Rusu, Viorel Dragu, Raul Gheba, Elena Voineag şi Cătălin Bordea.

De asemenea, pentru că sezonul patru a avut protagoniste şi cinci femei, fanii show-ului sunt invitaţi să urmărească, vineri, de la ora 19.00, pe pagina de Facebook a postului de televiziune, o discuţie live între Ioana State şi Andreea Remeţan pe tema „Femei în stand-up comedy”.

Toate numerele de stand-up prezentate în cadrul „Comedy Club” sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparţinând comedianţilor care sunt şi protagoniştii episoadelor, şi sunt adaptate contextului local.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cele mai amuzante momente de stand up Comedy Central Comedy Club stand up Stand-up Comedy
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes