Cercetări făcute de Poliţie după ce două eleve şi-au bătut o colegă, în clasă, într-o şcoală din Câmpina

Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă şi fac verificări după ce două adolescente au bătut-o pe a treia, într-o şcoală din municipiul Câmpina. Imagini cu scenele violente au fost postate reţeaua de socializare TikTok, iar în imagini se vede cum două dintre fete o lovesc pe cea de-a treia cu pumnii peste faţă, în prezenţa mai multor colegi, care intervin pentru aplana conflictul.

În imaginile postate pe TikTok se vede cum o adolescentă de 15-16 ani, care pare să fi ajuns la şcoală, având încă ghiozdanul în spate şi geaca de iarnă pe ea, este luată la bătaie şi lovită peste faţă cu pumnii de două colege, în timp ce alţii filmează. Fata începe să plângă, iar alţi colegi intervin pentru aplanarea situaţiei.

Surse din Poliţia Prahova precizează că părinţii fetei bătute au reclamat incidentul violent.

„La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi despre faptul că într-o unitate de învăţământ din municipiu a avut loc un conflict între 3 minore. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bataia eleve campina
redactia

Alte stiri de interes