CFR Cluj-FCSB 0-1: Dan Petrescu dă vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângere. Clasament Play-Off

CFR Cluj-FCSB 0-1: Dan Petrescu dă vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângere. Foto: captura video
CFR Cluj-FCSB 0-1: Dan Petrescu dă vina pe arbitrul Istvan Kovacs pentru înfrângere. Foto: captura video

După ce FCSB a învins, în Gruia, cu 1-0, pe CFR Cluj, duminică, diferența dintre cele două echipe a ajuns la doar două puncte. După meci, Anton Petrea a explicat cum a reușit formația sa să obțină victoria, iar Dan Petrescu a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea suferită.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, consideră că Istvan Kovacs a avut o contribuție importantă în înfrângerea echipei sale, acesta spunând că arbitrul i-a arătat mult prea ușor cartonașul roșu lui Susic.

„Prima înfrângere pe teren propriu, în campionat, după foarte mult timp. Un meci decis dintr-o greșeală de arbitru, în opinia mea. Nu ai voie la un derby să dai un asemenea cartonaș roșu. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova, deși se arătase cinci. Acum, s-a fluierat cu 10 secunde mai devreme să nu cumva să egalăm. Trebuia să mai lase cu un minut sau două.

Presiunea care a fost pusă s-a văzut pe teren. Arbitrul a decis meciul. Nu am ce să le reproșez băieților mei. S-au zbătut, dar nu ai cum să joci în 10. Noi niciodată nu o să primim, dacă jucăm în deplasare la Craiova sau la FCSB, un roșu așa. Mă gândeam că vor fi greșeli și a fost o greșeală mare. Și Real Madrid când a pierdut cu Barcelona nu a avut un șut pe poartă. Se întâmplă la meciuri din astea.

Pentru noi era bun și un egal, iar pentru ei victoria. Dar cred că dacă se termina meciul egal nu se supăra nimeni. E o criză care trebuia să vină la un moment dat, trebuie să știm să trecem peste ea. Titlul se va decide în ultimul meci” a susținut Dan Petrescu, în declarația de la finalul meciului cu FCSB.

Anton Petrea: „Mai sunt cinci meciuri de disputat foarte grele”

Anton Petrea, antrenorul FCSB, a declarat că nu există un secret anume în modul în care formaţia lui a pregătit jocul cu CFR Cluj, doar a adaptat tactica pe evoluţia adversarei.

„O victorie importantă, într-un meci important. Dacă ar fi câştigat CFR-ul, să-i mai ajungem noi sau Craiova ar fi fost aproape imposibil. Ne-am apropiat la două puncte, dar mai sunt cinci meciuri de disputat foarte grele pentru toate echipele. Se poate întâmpla orice din punctul meu de vedere, trebuie să mai recuperăm două puncte şi vedem la final unde ne vom clasa.

Olaru a fost la spital, a făcut o radiografie, se pare că nu e fractură, este o contuzie foarte puternică. A spus că nu îşi simţea piciorul de durere când a ieşit şi am crezut că e fractură, din fericire nu este aşa.

Mai avem cinci meciuri foarte, foarte grele şi trebuie să ne pregătim de următorul joc. Lupta la vârf pentru primele trei locuri s-a strâns, şi Craiova, după ultimele evoluţii pe care le-a avut şi rezultate, poate emite pretenţii”, a declarat, la rândul său, Anton Petrea, la finalul meciului.

Liga 1, clasament Play-Off

  1. CFR Cluj 45 de puncte
  2. FCSB 42
  3. CSU Craiova 39
  4. FC Voluntari 30
  5. Farul Constanţa 28
  6. FC Argeş 27.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cfr cluj - fcsb rezultatclasament play offcluj steaua scordan petrescufcsb scor cluj
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes