Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru: ”La America Express, ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam!”

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, la America Express. Sursa foto: Antena 1
Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, la America Express. Sursa foto: Antena 1

Au mai rămas doar două zile până când cea mai periculoasă aventură la capătul lumii, America Express – Drumul Aurului, începe la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.

În cele patru ediții consecutive, telespectatorii vor urmări începutul unei curse nebune, în care adrenalina se îmbină cu misiunile inedite, ce provoacă abilitățile concurenților și aduc, în același timp, și mai multă culoare locală în celebrul reality show. Cele 9 perechi de vedete care se aliniază la start au în față un traseu impresionant, de peste 7.000 de kilometri, ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

Doi dintre concurenții care au decis să-și testeze, pe Drumul Aurului, limitele personale, dar și pe cele în cuplu, sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru.

”America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experințe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs”, a declarat, entuziasmată, Doina.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… (râde) Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express…”, a spus Chef Scărlătescu.

”Eu prind repede limbile străine. Dar spaniola chiar am prins-o de foame. De nevoie am reușit să inventez niște fraze care sunt doar ale mele și care conving oamenii aici. Am dezvoltat niște strategii și la autostop. Eu vă spun sincer că voi ieși pe Ștefan cel Mare să fac autostopul spre serviciu”, a glumit el, adăgând că a pornit în această cursă extrem de motivat – cu atât mai mult pentru a nu fi ținta glumelor lui Chef Sorin Bontea, cel care a câștigat sezonul 3 Asia Express alături de Răzvan Fodor.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim”, a concluzionat Doina.

Alături de ei, pe Drumul Aurului, pornesc Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela. Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai dur reality show din România și pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

america express drumul aurului
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes