Chef Florin Dumitrescu a câștigat bomba aseară, iar cel mai înalt om din lume a gătit pentru jurați – Chefi la cuțite

Cel mai înalt om din lume a gătit pentru jurați - Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1
Cel mai înalt om din lume a gătit pentru jurați - Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Gina Pistol a pus în joc cea de-a două bombă care conține mai multe amulete, câștigătorul fiind chef Florin Dumitrescu, după o degustare făcută de actrița Adriana Trandafir. Tot aseară, chefii au avut un oaspete special: Sultan Kösen, care deține recordul de cea mai înaltă persoană din lume, a gătit pentru ei un preparat specific bucătăriei din Turcia, țara lui natală.

Jocul pentru amuletă din ediția de ieri seară i-a provocat pe chefi la o întrecere culinară ce a avut ca temă 11 tipuri de brânzeturi. Ocupantul celui de-al patrulea banc de lucru a fost Nicolai Tand, fiecare dintre pretendenții la premiul jocului alegându-și trei feluri de brânzeturi cu care au avut de pregătit o farfurie. Lupta a fost destul de strânsă, cu atât mai mult cu cât miza a fost una importantă: o bombă cu mai multe amulete. Iar marele câștigător al serii, cu o delicioasă supă franțuzească de ceapă, a fost chef Florin Dumitrescu, după jurizarea făcută de actrița Adriana Trandafir.

Audițiile pe nevăzute au venit aseară la Antena 1 cu doi participanți speciali. Moș Crăciun și spiridușii săi au deschis ediția, poposind în platoul Chefi la cuțite pentru a-i surprinde pe jurați cu o supă finlandeză de somon și o prăjitură Fulg de nea. Iar Sultan Kosen, omul recunoscut de Guiness World Records drept cea mai înaltă persoană din lume, având 2,51 metri înălțime, a fost surpriza juraților de la finalul emisiunii.

Sultan a gătit un pilaf turcesc apreciat de Chefi, povestindu-le acestora despre provocările vieții la înălțime, dar și despre pasiunea sa pentru gătit.

”Îmi place să gătesc. Mă binedispune să mă ocup de mâncare. Nouă ne place foarte mult România. Mie și familiei mele ne plac și sarmalele, acelea în foi de viță, pe care, însă, le face mai mult mama”, a povestit Sultan. Uluiți de oaspetele lor, Chefii au avut cele mai diverse curiozități despre viața omului care poartă… măsura 61 la picior.

”Ai ocazia unei astfel de întâlniri o dată în viață!”, a exclamat Chef Sorin Bontea. Săptămâna viitoare, competiția cu farfurii savuroase și povești surprinzătoare continuă la Chefi la cuțite.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:30 – 23:26, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 10.1 puncte de rating și o cotă de piață de 31.3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 4.9 puncte de rating și o cotă de piață de 15.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.5 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.8 puncte de rating și 14.4% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 8.9 puncte de rating și 22.2% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.8 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 21:42, emisiunea a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.8 puncte de rating și 25.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.7 puncte de rating și 18.8% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 7.6 puncte de rating și 19.1% cotă de piață, postul de pe locul secund, Pro TV, obținând 6.6 puncte de rating și 16.6% cotă de piață. Antena 1 s-a situat pe primul loc în topul audiențelor și pe parcursul întregii zile (02:00 – 26:00), obținând pe segmentul de public comercial 2.8 puncte de rating și 21% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 2.8 puncte de rating și 20.9% cotă de piață.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cel mai inalt om din lumesefi la cutitesultan kosen
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes