stiripescurt.ro
LIFESTYLE

Chef Florin Dumitrescu, despre Chefi fără limite: ”Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”

Chef Florin Dumitrescu, despre Chefi fără limite: ”Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”. Sursa foto: Antena 1
Chef Florin Dumitrescu, despre Chefi fără limite: ”Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”. Sursa foto: Antena 1

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format original de adventure – cooking show. Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Producția impresionantă a acestui show filmat în Grecia a implicat mobilizarea a mai mult de 200 de oameni în spatele camerelor de filmare, ceea ce l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să compare Chefi fără limite cu două dintre cele mai de succes producții cinematografice de-a lungul timpului.

”În momentul în care trăiesc fiecare zi de filmare pe set îmi imaginez că ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie de genul Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor. Suntem în jur de 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. Ceea ce facem noi aici este mult mai mult decât televiziune din punctul meu de vedere. Este o muncă imensă în spate. Sunt atât de multe lucruri de gândit, de pus cap la cap, de organizat, iar cine este în spatele acestei operațiuni este de-a dreptul incredibil! Cred că dacă aș învăța să organizez o producție de genul acesta aș fi un chef și mai bun”, a mărturisit juratul.

Departe de confortul unei bucătării, Chefi fără limite a presupus ca platoul de filmare să fie amplasat în cele mai spectaculoase locații ale insulelor din traseul show-ului: ”Ce mă fascinează dincolo de numărul de oameni este felul în care băieții de la tehnic montează platoul de cooking, toate cutiile pe care ei le au le organizează excelent pe transport, ca mai apoi să le asambleze din nou, într-o nouă locație. Noi suntem foarte liniștiți pentru că urcăm pe feribot, ajungem, avem o jumătate de zi liberă, dormim, descoperim un restaurant, două, însă ei de cum ajung încep să monteze platoul. Au o rapiditate în a-l monta și a-l demonta încât au ajuns să îl asambleze și să îl dezasambleze în aproximativ 3 ore! Suntem o armată de oameni și asta îmi dă senzația de un serial de mare succes”.

Obișnuiți cu cămări bine aprovizionate, la Chefi fără limite concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări:

”Zilnic sunt trei misiuni diferite, cu trei echipe de filmare diferite, cu trei echipe de producători diferite, cu trei echipe de reporteri diferite. Apoi este echipa de reality care muncește foarte târziu în noapte și echipa de la bucătărie care se trezește foarte devreme dimineață, pentru că trebuie să pregătească toate alimentele de care avem nevoie să gătim. Este efectiv o demență! Noi trei suntem extenuați și noi nu cărăm nimic! Trebuie să fim doar în fața camerelor, partea cea mai ușoară din tot procesul”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Chefi fără limite are premiera în februarie pe Antena 1. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu se vor duela și vor dezvălui povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule elene, descoperind gusturi și destinații noi.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Cornel Palade, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în această duminică, la Kanal D

Gloria Pascu

Emi și Cuza sunt prezentatorii noului sezon iUmor: ”Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi!”

Gloria Pascu

Noul logo pentru Twitter este un „X”.

Mihnea Tudor

ANM a emis două avertizări Cod roşu de caniculă pentru marți și miercuri. Vor fi cele mai călduroase zile de până acum din această vară

Mihnea Tudor

PROGNOZA METEO – Un weekend cu Cod portocaliu de caniculă și Cod galben de vijelii și grindină

Gloria Pascu

Sezonul 11 Vocea României vine cu strategii și alianțe noi. Horia Brenciu și Theo Rose pe scaunul dublu

Gloria Pascu

Prognoza METEO săptămâna viitoare: Coduri galben şi portocaliu de caniculă şi disconfort termic, în toată ţara, începând de duminică. Se vor înregistra 37-39 de grade

Mihnea Tudor

Cursa iubirii, un format de televiziune original, la Prima Tv, din toamnă

Gloria Pascu

Neversea 2023 – Zeci de persoane prinse cu droguri asupra lor. 460 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Gloria Pascu

Acest website sau tool-urile externe, folosesc cookie-uri necesare pentru buna lui functionare, in scopurile descrise in politica de cookie-uri. Pentru a afla mai multe despre acestea si despre modul in care poti sa revoci acordul pentru cookie-urile folosite, te rugam sa consulti Politica de COOKIES. Prin inchiderea acestui mesaj de notificare sau continuarea navigarii in website in orice fel, iti dai acceptul pentru folosirea de cookie-uri. DE ACORD Termeni si conditii »