Chestorul Liviu Vasilescu se retrage din funcţia de inspector general al Poliţiei Române

Lucian Vasilescu a anunțat marți seară că se retrage de la conducerea Poliției Române.

Anunțul are loc în contextul scandalului generat de întâlnirea șefului IGPR cu membri ai clanului Duduianu, în noaptea de 8 spre 9 august, înainte de înmormântarea fostului lider al grupării.

”Atât ca ofiţer de execuţie, cât şi ca manager mi-am făcut datoria cu onoare şi bună credinţă, integritate profesională fiind principul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concertat asupra Poliţiei Române şi Ministerului Afacerilor Interne, într-o perioadă în care era nevoie de linişte şi conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetăţenilor”, a declarat Liviu Vasilescu marţi după amiază, într-o conferinţă de presă.

El le-a transmis colegilor săi poliţişti că „indiferent ce cred unele persoane care au văzut munca de poliţie mai mult din faţa televizorului decât din teren” este „onorat” că este colegul lor.

Vă rog să-mi permiteţi ca de astăzi să mă retrag din funcţia de inspector general al Poliţiei Române, să rămân ofiţer de poliţie şi să îndeplinesc sarcinile ce-mi vor fi încredinţate” a adăugat Liviu Vasilescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Chestorul Liviu VasilescuChestorul Liviu Vasilescu demisiecomandantul politiei demisie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes