Chioșcuri și rulote răsturnate de vijelia de pe Transalpina – VIDEO

MeteoPlus - Vijelie pe Transalpina
MeteoPlus - Vijelie pe Transalpina

Meteorologii au anunțat în curusul zilei de marți un cod galben de vijelii și furtună, valabil pentru mai multe regiuni din țară. Una dintre cele mai afectate zone pare să fi fost și Transalpina, unde rafalele au atins până la 100 km/h și au răsturnate rulote, spații de campare și chioșcuri.

Ploile anunțate de ANM urmau să aibă caracter torențial și să fie însoțite de descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare. În cursul aceleiași zile, meteorologii au emis și o avertizare cod galben pentru vijelii ce viza Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Fenomele extreme au făcut ravagii pe Transalpina în cursul zilei de 6 octombrie. Pe pagina de Facebook MeteoPlus au fost distribuite imagini din zonă, în care se poate remarca cum vântul a răsturnat o rulotă, dar și dărâmat mai multe spații comerciale din lemn.

VIDEO Vijelie Transalpina

https://www.facebook.com/oscar.stanciu/videos/2457433177889065/

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

transalpinavant pe transalpinaVijelie Transalpina
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes