Chirurgul Lucian Fodor și-a dat demisia de la Spitalul din Cluj Napoca: E prea mare mizeria. Am ales să plec

Medicul chirurg Lucian Fodor, șeful Compartimentului de Chirurgie Plastică și Reconstructivă, susține că nu a mai rezistat atacurilor venite din partea conducerii unității medicale și și-a dat demisia de la Spitalul Județean Cluj, chiar în ultima zi din anul 2021. La finalul zilei de muncă, el a fost aplaudat de colegi.

Eu plec pentru că așa vreau eu. Știu ce valoare am și voi lucra pe viitor în mediul privat. Acum, la Spitalul Județean Cluj e prea mare mizeria. Au adus un medic specialist care face greșeli elementare. Pentru că nu am fost lăsat să lucrez și să organizez secția la nivelul unui spital european am ales să plec”, a spus Lucian Fodor, pentru Foaia Transilvania.

Lucian Fodor este unul dintre cei mai bine cotați chirurgi plasticieni și de reconstrucție din România. El a lucrat la cele mai mari spitale de profil din lume, respectiv în Israel și Statele Unite ale Americii. A revenit în România unde a ales să lucreze la un spital de stat.

La începutul anului 2021, Fodor a intrat în dizgrația noii conduceri a Spitalului Județean Cluj. Atunci, noua conducere a Spitalului de Urgență Cluj Napoca a luat o decizie care a blocat activitatea unei secții de importanță vitală pentru salvarea vieții oamenilor, scrie publicația citată.

Doctorul Lucian Fodor a fost aplaudat de tot personalul medical în ultima zi de lucru în spital.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demisie lucian fodor demisie medic cluj lucian fodor medic lucian fodor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes