Cinci concurenți curajoși intră în această seară, în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” la Kanal D

Jocul cuvintelor cu Dan Negru
Jocul cuvintelor cu Dan Negru

“Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei…”

În această seară, la ora 23:00, la Kanal D telespectatorii pot urmări o nouă ediție captivantă a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Cinci concurenți curajoși – un polițist local, un curier, doi studenți și un pensionar – vor încerca să ofere cuvintele corecte la enunțurile și definițiile prezentate de gazda emisiunii, Dan Negru.

Un moment memorabil al serii îl reprezintă interacțiunea dintre Dan Negru și un concurent care este livrator, dar și absolvent de Filosofie. “Omul ăsta a terminat Filosofia și el e livrator; nu e deloc o facultate ușoară. Bravo ție!”, a spus Dan Negru, strângând mâna concurentului.

Printre dialogurile savuroase se numără și conversația dintre Dan Negru și un student la Facultatea de Matematică. Studentul a mărturisit: “Mă gândesc să nu urmez traseul de profesor. Știu că e păcat… Eu am și alte opțiuni, eu nu sunt condamnat să devin profesor”. Dan Negru i-a răspuns cu înțelepciune: “A fi profesor eu zic că nu e o condamnare, ci dimpotrivă. Știi ce mare lucru este să aprinzi lumina în mințile oamenilor? Eu îi țin minte pe profesorii mei, mereu când ajung aici îi pomenesc. Eu îți dau litere. Tu vii din matematică și eu îți dau litere”.

Cum se vor descurca cei cinci concurenți și vine va câștiga bătălia cuvintelor veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

jocul cuvintelor
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes