Cine a comandat violenţele din Piaţa Victoriei. Raportul 10 August, desecretizat

Comanda represiunii violente din Piața Victoriei a fost preluată de Carmen Dan. Ministru de Interne la acea vreme, Carmen Dan se afla în concediu în 10 august 2018, dar a venit MAI special pentru oprimarea manifestanților.

Ea a început operațiunile în jurul orei 12:00, arată Raportul privind intervenţia în forţă a Jandarmeriei la mitingul din 10 august 2018. La rândul lui, Liviu Dragnea, ar fi ţinut permanent legătura atât cu conducerea MAI, cât şi cu liderii huliganilor.

Carmen Dan ar fi preluat comanda de la Nucu Marin, secretar de stat în MAI la acea dată.

Raportul prezintă detaliat misiunile, unităţile efective deplasate în zona Pieţei Victoria şi desfăşurarea evenimentelor pe ore şi minute. Surse din cadrul DIICOT confirmă că Mihai Valeriu ar fi ţinut permanent legătura cu Liviu Dragnea si liderii huliganilor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

10 august carmen dan dosar 10 august piata victoriei violente 10 august violente piata victoriei
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes