Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la “Insula de 1 milion”

Madalina Andreea Lupu, numarul 37 în competitie / Sursa foto: Kanal D
Madalina Andreea Lupu, numarul 37 în competitie / Sursa foto: Kanal D

Trăiește în Spania, de la vârsta de doi ani, și a trecut prin divorțul părinților săi

Mădălina Andreea Lupu, numărul 37 în competiție, este cea care face jocurile în această seară în competiția ‘Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură, de la Kanal D, prezentat de Cosmin Cernat. Ruleta s-a oprit în dreptul numărului său, aseară la Arenă, spre bucuria colegilor săi din tabăra Sudicilor, ea fiind prima concurentă din această tabără care decide pe cine trimite la joc în această seară.

“Nu știu pe cine voi trimite la joc, o să vedem. Contează și ce vreau eu, dar o să încerc să mă ajute toată lumea. Știam că o să fiu eu, i-am și zis azi Mariei: . Și așa a fost… O să vorbesc prima dată cu ei (n.r. – colegii din tabără) să văd dacă vreunul vrea să joace. Cred că eu nu o să mă nominalizez pe mine, dar cred că în noaptea asta, pentru că o să fiu singură, o să am timp să mă gândesc”, a declarat emoționată concurenta din tabăra Sudicilor, după ce ruleta a ales-o.

Mădălina are 23 de ani, este din Timișoara, însă de 18 ani locuiește în Spania, țara unde s-a mutat împreună cu mama sa, după divorțul părinților. Are studii în domeniul administrației, însă a lucrat ca agent comercial într-un mare centru comercial din capitala Madrid. Acum are o relație frumoasă cu ambii părinți, însă în perioada copilăriei sale, relația cu tatăl sau nu a fost întotdeauna dintre cele mai bune.

“Părinții mei sunt divorțați, au făcut acest lucru când mama a plecat în Spania. Ea s-a recăsătorit și mă înțeleg foarte bine cu tatăl meu vitreg. Vorbesc cu tatăl meu biologic, dar în copilărie a fost o perioada mai dificilă… Când eram mică nu mă prea cauta. A fost și ziua mea și nu m-a felicitat”, a povestit Mădălina înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Visul Mădălinei este acela de a câștigă la “Insula de 1 milion” și de a-și cumpără o casă și a investi în viitorul său profesional, mai ales în domeniul modellingului. Aventura celor 46 de concurenți rămași pe Insulă continuă în această seară, de la 20:00, la Kanal D! Ce alegeri va face Mădălina, împreună cu tabăra sudicilor, vom afla într-o nouă ediție a reality-ului prezentat de Cosmin Cernat, astăzi, de la 20:00, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

insula de 1 milionmadalina insulamadalina kanal d
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes