Cine-l mai salvează pe Screech din serialul “Save by the Bell”? Actorul a ajuns la spital diagnosticat cu o boală gravă

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul “Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell”, a fost diagnosticat cu cancer, a transmis reprezentantul său, preluat de BBC.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, care l-a interpretat pe Samuel “Screech” Powers în popularul serial din anii 1990, s-a simţit rău săptămâna trecută şi a fost spitalizat.

Agentul său, Roger Paul, a spus că actorul aşteaptă acum detalii de la medici. “Vom şti cât de severă este boala după ce vor fi făcute testele”, a spus Paul, adăugând că aşteaptă rezultatele săptămâna viitoare. 

Serialul “Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările “Saved by the Bell: The New Class” şi “Saved by the Bell: The College Years” Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Dustin Diamond Dustin Diamond cancer Screech cancer Screech spital
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes