Lifestyle

Cine-l mai salvează pe Screech din serialul „Save by the Bell”? Actorul a ajuns la spital diagnosticat cu o boală gravă

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul „Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell”, a fost diagnosticat cu cancer, a transmis reprezentantul său, preluat de BBC.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, care l-a interpretat pe Samuel „Screech” Powers în popularul serial din anii 1990, s-a simţit rău săptămâna trecută şi a fost spitalizat.

Agentul său, Roger Paul, a spus că actorul aşteaptă acum detalii de la medici. „Vom şti cât de severă este boala după ce vor fi făcute testele”, a spus Paul, adăugând că aşteaptă rezultatele săptămâna viitoare. 

Serialul „Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările „Saved by the Bell: The New Class” şi „Saved by the Bell: The College Years” Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Dolly Parton s-a vaccinat. A marcat momentul cu versiunea ”Vaccine” după celebrul său hit ”Jolene” – VIDEO

Mihnea Tudor

Luminiţa Anghel şi Andrei Tudor, între jurații ce vor alege melodia ce va reprezenta România la Eurovision 2021

Daniela Arnăutu

Marți, premiera mondială a singurul film românesc în competiţie la Berlinală: „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”- FOTO

Daniela Arnăutu

S-au găsit câinii lui Lady Gaga!

Daniela Arnăutu

Toni Grecu a scăpat de Covid-19, a scăpat din incendiul de la Balș și are un mesaj pentru cei care nu cred în existența coronavirusului: ”Să dea Dumnezeu…”

Mihnea Tudor

Pisica sphynx a lui Cristiano Ronaldo, lovită de o maşină, a fost dusă cu avionul privat la Madrid

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »