Ciolacu anunță o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan

Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunță că social-democrații vor depune o moțiune simplă împotriva ministrului Muncii, Raluca Turcan. Criticile liderului PSD fac referire la anunțul oficialului guvernamental cu privire la acordarea unui sprijin pentru familiile medicilor care au murit din cauza infecției cu coronavirus.

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv.

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.

Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!!

P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!”, a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Partidul Social Democrat a mai depus până acum moțiuni simple împotriva miniștrilor Sănătății, Economiei și Agriculturii, toate fiind respinse la votul din Parlament.

Nu luăm în calcul un ajutor special, specific pentru persoanele care au decedat de coronavirus. Există, însă, în discuție un proiect prin care să se acorde un sprijin pentru familie medicilor care au decedat de coronavirus. Acest proiect este, în momentul de față, în discuții între ministerele care trebuie să se pronunțe pe acest proiect”, a declarat Raluca Turcan într-o conferință de presă de miercuri. Ea a explicat că proiectul la care s-a referit are ca scop să clarifice aspecte din actul normativ legate de sursa de finanțare a pensiei de urmaș și a ajutorului pentru familie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

marcel ciolacumotiune psdmotiune raluca turcanmotiune simplaraluca turcan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes