Ciolacu, atac la Nicuşor Dan, după protestul STB: O administraţie incompetentă, dar revanşardă

Liderul PSD Marcel Ciolacu a solicitar, joi, autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă, el acuzându-l pe primarul Capitalei că, în loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor STB, directorii lui au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene . Răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni, spune liderul PSD.

”Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti – parc auto corespunzător care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor, dar si condiţii mai bune de muncă, directorii lui Nicuşor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu ”solicită autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă”.

”Răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni! Şi nici lipsa condiţiilor decente de transport aşteptate de locuitorii Capitalei!”, a mai spus el.

Sindicaliştii de la Confederaţia Cartel Alfa îşi exprimă solidaritatea faţă de angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti STB SA care au anunţat că joi vor picheta sediul companiei, în contextul în care peste 200 de şoferi au fost concediaţi.

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, consideră că disponibilizarea a 222 de şoferi „reprezintă în realitate o mişcare anti-sindicală, o acţiune a cărei intenţie este de a sparge nucleul militant din cadrul companiei”, după protestele din luna ianuarie, când Capitala a fost paralizată, timp de câteva zile, din cauza refuzului şoferilor STB de a ieşi pe traseu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

concediere soferi marcel ciolacu atac nicusor stb
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes