Ciolacu: Azi am supus la vot propunerea ca luni să mergem la Cotroceni cu domnul profesor Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că s-a votat ca medicul Alexandru Rafila să fie propunerea de premier a partidului.

”Azi am supus la vot propunerea ca luni să mergem la Cotroceni cu domnul profesor Alexandru Rafila propunerea PSD pentru funcţia de premier. După ce am văzut în situaţia de urgenţă imagini cum în biroul premierul se fuma şi se consuma alcool fără respectarea regulilor, acum domnul Orban ne-a povestit cum în biroul preşedintelui de la Cotroceni se stabilea, în completă derâdere faţă de votul românilor, nu după criterii profesioniste, pe bileţele, într-un mod total superficial. Toate aceste lucruri se întâmplă când în România există 200 de decese pe zi, în urma pandemiei. Venim în faţa românilor cu o propunere decentă, reală, cu domnul Alexandru Rafila”, afirmat, joi seară, Marcel Ciolacu.

Acesta a afirmat că ”e cazul ca preşedintele să recunoască că a pierdut aceste alegeri, cred că e cazul ca PNL şi USR PLUS să recunoască că au pierdut aceste alegeri şi să nu transforme această perioadă într-o ciolaniadă”.

”Cred că cel mai corect ar fi ca şeful statului să accepte un guvern minoritar condus de Alexandru Rafila, ori un guvern de uniune naţională, tot cu premier domnul Alexandru Rafila”, a mai afirmat Ciolacu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

premier psdprim ministru psdpropunere prim ministrurafila priom ministru
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes