Ciolacu dă vina pe Guvern pentru amânarea relaxării de la 1 iulie

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a ieșit cu un nou atac la adresa guvernării PNL în privința gestionării pandemiei. Printre altele, el arată cu degetul către mai mulți liberali, care nu au respectat regulile impuse de starea de alertă:

”Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace: Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect; Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști; Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial ”, a scris, marți, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Principalii vinovați morali

Liderul social democrat spune și că „dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii – nu românii obișnuiți – sunt principalii vinovați morali”.

”Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”, crede Marcel Ciolacu.

La 1 iulie ar fi urmat să fie anunțate un set de noi relaxări, însă oficialii Guvernului au anunțat că acest lucru nu se va întâmpla, din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu orban atac gestionare pandemie marcel ciolacu masuri de relaxare
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes