Ciolacu depune, miercuri, moțiune împotriva lui Năsui

Ciolacu depune, miercuri, moțiune împotriva lui Năsui
Ciolacu depune, miercuri, moțiune împotriva lui Năsui

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că miercuri va fi depusă la Senat moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui, iar aceasta va fi dezbătută şi votată de forul legislativ săptămâna viitoare.

„Mâine la Senat. Va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă, marţi, la sediul PSD când va fi depusă moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei. 

Liderul social-democraţilor a anunţat luni depunerea acestei moţiuni simple şi a adăugat că, deşi PSD este în opoziţie, va fi încercată crearea unei majorităţi.

Ciolacu a mai spus că peste 400 de milioane de euro sunt blocate, „pentru că ministrul şi-a făcut un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”.

În 22 februarie, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021. 

În replică, ministrul Economiei, Claudiu Năsui a anunţat că a depus plângere penală in rem la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate IMM-urilor. 

Aceasta este a doua moţiune simplă depusă de PSD în actuala legislatură, după cea îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu care a fost respinsă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu lider psd marcel ciolacu motiune impotriva Nasui psd motiune impotriva ministru economie
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes