Ciolacu: Domnul preşedinte Iohannis astăzi trebuie să înţeleagă faptul că a pierdut aceste alegeri şi trebuie să accepte nominalizarea PSD în persoana domnului prof dr. Alexandru Rafila

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, înainte de a participa la consultările de la Cotroceni, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să accepte că a pierdut alegerile şi să-l desemneze pe Alexandru Rafila pentru a forma viitorul guvern.

”Mergem astăzi la Cotroceni cu un mandat clar dat de către români. Electoratul a sancţionat fosta guvernare condusă de domnul  Orban şi de domnul preşedinte Iohannis. Domnul preşedinte Iohannis astăzi trebuie să înţeleagă faptul că a pierdut aceste alegeri şi trebuie să accepte nominalizarea PSD în persona domnului prof. dr. Alexandru Rafila să fie viitorul prim-ministru desemnat”, a declarat, luni, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, alături de ceilalți membri ai delegației partidului.

Acesta a precizat că delegaţia PSD îi va înmâna preşedintelui şi Programul de guvernare.  PSD are, luni, de la ora 11.00 consultări cu preşedintele Klaus Iohannis.  Delegaţia PSD este formată din Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea şi Vasile Dîncu. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu consultari cotroceni psd delagatia psd negocieri psd la cotroceni rafila prim ministru
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes