Ciolacu îl taxează pe demisionarul Breaz și povestește un episod din biroul lui Dragnea

Demisia din PSD a fostului ministru PSD al Culturii, Daniel Breaz, nu a rămas fără reacție din partea liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, care a catalogat-o ca fiind ”cea mai rușinoasă plecare din PSD”.

”Știam de o săptămână. Foarte rușinoasă plecarea fiecăruia, dar cea mai rușinoasă dintre toate mi se pare plecarea domnului Breaz. Îmi aduc aminte un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, cum se milogea și îl ruga frumos să fie măcar o lună ministru al Învățământului sau Culturii, ca să poată să mai fie, conform legii, încă o dată rector”, a declarat Marcel Ciolacu.

Șeful PSD a mai precizat că se așteaptă și la alte plecări din partid.

”Este posibil ca actuala putere să vină cu alte propuneri la colegi. Astăzi am avut o discuție cu colegii și am bifat fiecare organizație în parte. Nu vor fi pierderi spectaculoase”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Daniel Breaz, demisie din PSD

”Prezentul mă contrazice într-un mod brutal și mi-a înfățișat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii. Un leadership haotic și distanțat de reprezentarea intereselor cetățenilor și a celor care au crezut în acest partid. Nu se mai gândește pe termen mediu și lung, ci doar de azi pe mâine și într-o paradigmă a supraviețuirii personale. S-a renunțat la proiecte pentru folosul societății și s-au pus pe masă calcule ale puterii – un semn al disperării care au îndepărtat partidul de idealuri și obiective înalte”, a scris Breaz pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

biroul lui dragneaciolacu breaz demisieciolacu reactie breazdemisie daniel breazplecare rusinoasa breaz
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes