Eveniment

Ciolacu îl taxează pe demisionarul Breaz și povestește un episod din biroul lui Dragnea

Demisia din PSD a fostului ministru PSD al Culturii, Daniel Breaz, nu a rămas fără reacție din partea liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, care a catalogat-o ca fiind ”cea mai rușinoasă plecare din PSD”.

”Știam de o săptămână. Foarte rușinoasă plecarea fiecăruia, dar cea mai rușinoasă dintre toate mi se pare plecarea domnului Breaz. Îmi aduc aminte un episod cu dânsul în biroul domnului Dragnea, cum se milogea și îl ruga frumos să fie măcar o lună ministru al Învățământului sau Culturii, ca să poată să mai fie, conform legii, încă o dată rector”, a declarat Marcel Ciolacu.

Șeful PSD a mai precizat că se așteaptă și la alte plecări din partid.

”Este posibil ca actuala putere să vină cu alte propuneri la colegi. Astăzi am avut o discuție cu colegii și am bifat fiecare organizație în parte. Nu vor fi pierderi spectaculoase”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Daniel Breaz, demisie din PSD

”Prezentul mă contrazice într-un mod brutal și mi-a înfățișat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii. Un leadership haotic și distanțat de reprezentarea intereselor cetățenilor și a celor care au crezut în acest partid. Nu se mai gândește pe termen mediu și lung, ci doar de azi pe mâine și într-o paradigmă a supraviețuirii personale. S-a renunțat la proiecte pentru folosul societății și s-au pus pe masă calcule ale puterii – un semn al disperării care au îndepărtat partidul de idealuri și obiective înalte”, a scris Breaz pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Virgil Popescu, nemulțumit că ANRE lasă furnizorii să decidă ce reduceri fac consumatorilor, după trecerea în serviciul universal

Daniela Arnăutu

Prima reacție a lui Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, după ce a fost surprins la o petrecere la Hanul lui Manuc: ”Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea”

Daniela Arnăutu

Avalanşă în Munţii Bucegi, două persoane fiind surprinse. Intervenția dificilă a Salvamontului

Mihnea Tudor

Zeci de persoane, în frunte cu adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, prinse la o petrecere la Hanul lui Manuc

Mihnea Tudor

Aniversare tristă, la Iași: Ziua Unirii, fără discursuri şi fără Horă

Mihnea Tudor

București: Se redeschid restaurantele, sălile de spectacole și cele de jocuri

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »