Eveniment

Ciolacu, invitație pentru Guvernul Orban: Să luați notițe!

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a transmis un mesaj guvernanţilor, îndemnându-i să ia notiţe de la primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene PSD pentru modul în care au administrat judeţele şi Capitala în această perioadă.

Mult tupeu îţi trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un judeţ devenit focar de infecţie din cauza lăcomiei, sfidării şi nesimţirii unui baron PNL, să ataci administraţiile PSD! Sucevenii aşteptau de la un premier soluţii pentru ca viaţa lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară şi aberaţii cu viruşi gazaţi aveau nevoie! Dar asta vă e adevărata faţă! Când nu sunteţi în stare de nimic, daţi vina pe alţii pentru orice. Ar trebui să luaţi notiţe de la primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene PSD pentru modul în care au administrat judeţele şi Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunaţi voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneaţi doar cu ‘eficientul’ domn Flutur„, a scris Ciolacu pe Facebook.

În opinia sa, Guvernul a lăsat autorităţile locale să lupte singure cu pandemia.

„Iar, ca să aveţi unde merge cu elicopterul să tăiaţi panglici, daţi-le rapid banii cheltuiţi tuturor administraţiilor locale”, a mai spus el.

Orban: PSD, în comuna primitivă

Premierul Ludovic Orban a apreciat luni că Bucureştiul, dar şi alte oraşe administrate de reprezentanţi PSD nu ar avea „nicio legătură” cu conceptul de smart city şi s-ar afla, din acest punct de vedere, în Comuna primitivă.

„Din păcate, Bucureştiul şi multe alte oraşe – care, din păcate, au fost administrate de cei de la PSD – sunt în Comuna primitivă şi nu au nicio legătură cu ceea ce înseamnă conceptul de smart city. Iar aici va trebui să facem paşi acceleraţi. 27 septembrie va fi o dată în care cetăţenii din fiecare comunitate locală vor putea să voteze pentru administratori inteligenţi, care să aibă viziunea şi capacitatea de a introduce toate soluţiile inteligente posibile pentru a creşte calitatea vieţii”, a precizat premierul, în cadrul dezbaterii „Smart cities days”.

Alte știri de interes

Adevărul depre copiii legați cu sfoară în prima zi de școală

Mihnea Tudor

Covid-19 lovește la FCSB! Staff-ul tehnic, băgat în zolare în frunte cu MM Stoica

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Delfin mort, pe plaja din Constanța. Era unul dintre cele mai mari exemplare din specia sa

Mihnea Tudor

Trenuri deraiate pe două rute, în aceeași zi. Traficul feroviar blocat

Mihnea Tudor

Jandarmii au recuperat patru turişti, printre care şi doi copii, care s-au rătăcit în zona Lacului Sfânta Ana

Mihnea Tudor

A murit tatăl Mădălinei Manole, de Covid-19

Mihnea Tudor

Iohannis: Nu ar fi existat se pare bani pentru majorarea pensiilor nici în condiţiile în care nu am fi avut această epidemie şi criză economică. E regretabil că PSD nu a înţeles nimic de aici şi continuă să dea impresia că s-ar fi putut mai mult

Mihnea Tudor

Cum au acționat cei care au aruncat în aer bancomatele de la Otopeni. Poliția are un cerc de suspecți

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »