Politica Recomandate

Ciolacu invocă traseismul, atât de drag PSD-ului, ca ”exemplu suprem al politicii retrograde”

Marcel Ciolacu a afirmat că Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că liberalii au cumparat zeci de aleşi cu bani publici şi ca să se menţină „la putere şi mufaţi la resursele ţării”. „Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni”, a adăugat liderul PSD.

Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că voi, peneliştii, aţi folosit banii publici pentru a cumpăra zeci şi zeci de parlamentari ca să vă menţineţi la putere şi mufaţi la resursele ţării!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

El a mai spus că în cazul în care se va agrava situaţia epidemiologică, atunci PSD nu va ezita nicio secundă să aleagă viaţa oamenilor, pentru acestea „nu pot fi tranzacţionate pentru voturi”.

”Vom bate din nou PNL”

”Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situaţia medicală se va agrava – aşa cum atrag atenţia toţi specialiştii din domeniu – vă spun clar: NU vom ezita nicio secundă în a alege viaţa oamenilor şi nu diurnele şi deplasările atât de dragi preşedintelui Iohannis şi partidului său! Vieţile oamenilor nu pot fi tranzacţionate pentru voturi!”, a conchis Ciolacu.

Ludovic Orban a afirmat că orice încercare de prelungi mandatul actualului Parlament, care este dominat de un partid retrograd ca PSD, va avea consecinţe negative pentru România. Şeful Executivului a adăugat că mandatul Legislativului expiră pe 20 decembrie. Premierul a răspuns cu întrebarea „de ce să face prognoze?”, chestionat dacă într-un eventual scenari cu un număr dublu de cazuri de infectări pe zi, de exemplu 5.000, pot avea loc în continuare alegerile parlamentare pe 6 decembrie.

PSD vrea amânarea alegerilor parlamentare

Deputatul independent Adrian Dohotaru a depus vineri la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege prin care alegerile parlamentare să se desfăşoare pe 14 martie 2021, iar perioada electorală începe pe 13 ianuarie. Propunerea de lege a lui Dohotaru va fi susţinută de PSD în Parlament, au declarat surse social-democrate pentru News.ro.

Curtea Constituţională a respins sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare şi nu Guvernul.

Alte știri de interes

UDMR a depus liste complete de candidaţi pentru parlamentare în 34 de judeţe

Mihnea Tudor

Zuckerman: SUA va refuza să-l sprijine pe Iordache. Corupţia din guvernul anterior nu este acceptată

Mihnea Tudor

Daniel Ghiţă, fostul luptător K1, pe lista PSD la Camera Deputaţilor

Mihnea Tudor

Pelerinaj de Sfântul Dumitru – anunțul Patriahiei Române. Programul liturgic

Gloria Pascu

Ciolacu se așteaptă la noi plecări din partid: Drumul pe care am pornit este cel corect

Gloria Pascu

Șerban Nicolae a părăsit PSD: „Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi”

Saghin Cristian

Bilanț coronavirus România – Un nou record de infectări, la limita a 5000 de cazuri – 22 octombrie 2020

Gloria Pascu

PNL a depus sesizare la CCR, în cazul numirii lui Iordache

Mihnea Tudor

Iohannis intervine în disputa PNL – USR: Voi avea o discuție

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »