Ciolacu: Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis “nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm”, susţinând că acesta ar fi trebuit să dea “un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control”.

“Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că “unicul plan” al preşedintelui Iohannis îl reprezintă alegerile.

“Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?”, a mai scris Ciolacu, în aceeași zi în care Grațiela Gavrilescu a fost confirmată pe listele PSD Prahova, ea fiind acum în PPUSL, după ce a ”combinat” nu mai puțin de șase partide.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seară, că alegerile parlamentare au fost stabilite conform legii şi vor avea loc în 6 decembrie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri parlamentareciolacu haos sanitariohannis neclintitmarcel ciolacu atac la iohannistraseisti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes