Ciolacu, mesaj pentru copii, dar și pentru… cei care ”beau și fumează în Palatul Victoria”

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a postat pe Facebook un mesaj de 1 iunie în care lasă de înţeles și că şeful Guvernului, Ludovic Orban, încalcă legea pentru că nu dublează alocaţiile.

”În fiecare copil se află o mulțime de superputeri magice: creativitate, curaj, bunătate, bucurie și multe altele. Iar fiecare copil își poate activa aceste superputeri dacă simte din jurul său că are parte de iubire, căldură și sprijin.

Așa se nasc supereroii care vor salva mai târziu lumea și o vor face mai bună! Așa se urmează visele!

La mulți ani, SUPEREROILOR de mâine!
La mulți ani, tuturor copiilor!

PS: iar pentru cei care beau și fumează în Palatul Victoria am un singur mesaj: Respectați legea, DUBLAȚI alocațiile!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Deși mesajul trebuia să fie adresat integral copiilor, ”eroii de mâine”, Ciolacu a făcut și o referire directă la fotogirafia în care Ludovic Orban şi alţi lideri ai PNL au fost surprinşi, recent, într-o cameră consumând alcool şi fumând.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

beau si fumeaza in Palatul Victoriaciolacu orbanmarcel ciolacumesaj ciolacu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes