Politica

Ciolacu, mesaj pentru copii, dar și pentru… cei care ”beau și fumează în Palatul Victoria”

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a postat pe Facebook un mesaj de 1 iunie în care lasă de înţeles și că şeful Guvernului, Ludovic Orban, încalcă legea pentru că nu dublează alocaţiile.

”În fiecare copil se află o mulțime de superputeri magice: creativitate, curaj, bunătate, bucurie și multe altele. Iar fiecare copil își poate activa aceste superputeri dacă simte din jurul său că are parte de iubire, căldură și sprijin.

Așa se nasc supereroii care vor salva mai târziu lumea și o vor face mai bună! Așa se urmează visele!

La mulți ani, SUPEREROILOR de mâine!
La mulți ani, tuturor copiilor!

PS: iar pentru cei care beau și fumează în Palatul Victoria am un singur mesaj: Respectați legea, DUBLAȚI alocațiile!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Deși mesajul trebuia să fie adresat integral copiilor, ”eroii de mâine”, Ciolacu a făcut și o referire directă la fotogirafia în care Ludovic Orban şi alţi lideri ai PNL au fost surprinşi, recent, într-o cameră consumând alcool şi fumând.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu, după acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Oricâtă frustrare ai avea, nu poţi să inventezi

Gloria Pascu

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Șefa CNA vrea să poată pedepsi un președinte în situaţii cum au fost conferinţele lui Iohannis în care a susţinut PNL în campanie

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »