Ciolacu, mesaj pentru Rareş Bogdan, care a vorbit despre ruperea coaliţiei: Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a reacționat rapid, după ce miercuri seara Rareș Bogdan a făcut mai multe aformații, la un post tv, despre funcționarea Coaliției de guvernare.

El a cerut o ședință de urgență a coaliției, precizând că ”PSD nu răspunde de trecut”.

”Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni. PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!” a scirs Ciolacu pe Facebook.

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL,  a afirmat la Digi 24 că ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde, ”a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”.  

Rareş Bogdan susţine că social-democraţii trebuie să înveţe să respecte PNL dacă vor să continue coaliţia, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi cineva să plătească costurile guvernării.  

Liberalul crede că o reevaluarea a coaliţiei peste un an se impune, dacă nu se fac reformele promise. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciolacu raresdeclaratii rares bogdanmarcel ciolacurupere coalitiesedinta coalitie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes