Politica

Ciolacu: Preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur ar fi trebuit să demisoneze, nu să candideze din nou


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, după ce Suceava s-a aflat în situaţia în care a înregistra cel mai mare număr de îmbolnăviri, de COVID-19, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să îşi dea demisia, nu să candideze din nou.

Aflat sâmbătă într-o vizită electorală la spitalul din Fălticeni, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a criticat candidatura lui Gheorghe Flutur pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Suceava, el susţinând că după „nenorocirea” de la Suceava „ar fi fost corectă demisia de onoare, nu o nouă candidatură”

”Nu e o misiune grea din punctul meu de vedere ţinând cont de cele întâmplate la Suceava. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu are nicio justificare. Indiferent cât am vrea să fim de indulgenţi judeţul Suceava, municipiul Suceava e pe primul loc atât la decese cât şi la îmbolnăviri. Îmi pare rău pentru domnul Flutur, cred că era momentul de retragere din politică. Nu are nicio justificare nici domnia sa, nici fostul manager al spitalului, pentru managementul defectuos care a dus la pierderi de veţi omeneşti. Cel mai corect după o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare şi, sub nicio formă, o nouă candidatură”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la finalul vizitei la spitalul din Fălticeni.

Ciolacu a precizat că unitatea sanitară, care este finalizată din luna noiembrie a anului trecut, ar fi trebuit să fie deschisă, iar PSD va depune amendamentul necesar pentru ca Ministerul Sănătăţii să aloce fonduri pentru spital.

Liderul social-democrat şi-a exprimat susţinerea pentru Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la CJ Suceava, şi pentru ceilalţi candidaţi ai PSD.

”Vom câştiga alegerile, vom fi pe primul loc, vom avea cei mai mulţi aleşi locali” a spus Ciolacu, referindu-se la zona Moldovei, citat de news.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Incredibil! Năsui a vrut să schimbe o directoare, acuzată că a colaborat cu Securitatea, dar… nu a avut cu cine

Daniela Arnăutu

Marcel Ciolacu, după acuzaţiile Vioricăi Dăncilă: Oricâtă frustrare ai avea, nu poţi să inventezi

Gloria Pascu

Rareș Bogdan, despre tensiunile din PNL: Este suficient ce am făcut pentru moment. Nu știu dacă voi candida

Mihnea Tudor

Orban se ține tare, după ce liderii liberali i-au cerut demisia: „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte”

Daniela Arnăutu

PSD: Guvernul Cîţu trebuie să demisioneze, dacă până la sfârşitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizaţi 10,4 milioane de români

Mihnea Tudor

Gheorghe Falcă, reacție după ce mai mulți lideri PNL i-au cerut demisia lui Ludovic Orban

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »