Politica

Ciolacu: Preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur ar fi trebuit să demisoneze, nu să candideze din nou


Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că, după ce Suceava s-a aflat în situaţia în care a înregistra cel mai mare număr de îmbolnăviri, de COVID-19, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, ar fi trebuit să îşi dea demisia, nu să candideze din nou.

Aflat sâmbătă într-o vizită electorală la spitalul din Fălticeni, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a criticat candidatura lui Gheorghe Flutur pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Suceava, el susţinând că după „nenorocirea” de la Suceava „ar fi fost corectă demisia de onoare, nu o nouă candidatură”

”Nu e o misiune grea din punctul meu de vedere ţinând cont de cele întâmplate la Suceava. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu are nicio justificare. Indiferent cât am vrea să fim de indulgenţi judeţul Suceava, municipiul Suceava e pe primul loc atât la decese cât şi la îmbolnăviri. Îmi pare rău pentru domnul Flutur, cred că era momentul de retragere din politică. Nu are nicio justificare nici domnia sa, nici fostul manager al spitalului, pentru managementul defectuos care a dus la pierderi de veţi omeneşti. Cel mai corect după o asemenea nenorocire ar fi fost demisia de onoare şi, sub nicio formă, o nouă candidatură”, a afirmat Marcel Ciolacu sâmbătă, la finalul vizitei la spitalul din Fălticeni.

Ciolacu a precizat că unitatea sanitară, care este finalizată din luna noiembrie a anului trecut, ar fi trebuit să fie deschisă, iar PSD va depune amendamentul necesar pentru ca Ministerul Sănătăţii să aloce fonduri pentru spital.

Liderul social-democrat şi-a exprimat susţinerea pentru Mirela Adomnicăi, candidatul PSD la CJ Suceava, şi pentru ceilalţi candidaţi ai PSD.

”Vom câştiga alegerile, vom fi pe primul loc, vom avea cei mai mulţi aleşi locali” a spus Ciolacu, referindu-se la zona Moldovei, citat de news.ro.

Alte știri de interes

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Mihnea Tudor

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Mihai Tudose, despre explicaţiile lui Bode privind accidentul: Se face inventarul la proşti sau ce?

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »