Politica

Ciolacu: Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis că responsabilitatea pentru situaţia în care se află România aparţine doar şefului statului şi Guvernului PNL. El a adăugat că este „groaznic de greţos” „să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia”.

”Responsabilitatea pentru situaţia în care se află astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi. Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

El aminteşte că Iohannis şi PNL au decis deschiderea şcolilor şi au ţinut neapărat să organizeze alegeri şi tot din cauza Guvernului nu mai esxistă stocuri de Remdesivir.

”Românii sau Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară?!

Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?!

Românii sau Iohannis şi PNL sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?!

Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox?

Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!”, mai arată Ciolacu.

Liderul PSD a adăugat că Iohannis şi Executivul Orban au mers prea departe cu tupeul.

„Aţi mers prea departe cu tupeul! Voi sunteţi singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi şi dorinţa bolnavă de a păstra cu orice preţ puterea! Românii sunt adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităţilor! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate şi educaţie reală, siguranţă alimentară. Nu foamea voastră de bani şi putere!”, a conchis preşedintele social-democraţilor.

Alte știri de interes

Marcel Ciolacu îşi cere scuze pentru că a transmis ”un semnal greşit”, dar acuză IGPR de ”dublă măsură”

Mihnea Tudor

Ambasada României în Moldova reacţionează la acuzaţiile Ambasadei Rusiei: Cinism la care nu vrem să fim părtaşi

Mihnea Tudor

Grindeanu: Salut promptitudinea Poliţiei Române. Oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă

Saghin Cristian

UDMR a depus liste complete de candidaţi pentru parlamentare în 34 de judeţe

Mihnea Tudor

Zuckerman: SUA va refuza să-l sprijine pe Iordache. Corupţia din guvernul anterior nu este acceptată

Mihnea Tudor

Daniel Ghiţă, fostul luptător K1, pe lista PSD la Camera Deputaţilor

Mihnea Tudor

Ciolacu se așteaptă la noi plecări din partid: Drumul pe care am pornit este cel corect

Gloria Pascu

Șerban Nicolae a părăsit PSD: „Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi”

Saghin Cristian

Oprișan, indezirabil pentru conducerea PSD. Ciolacu, tranșant

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »