Ciolacu, un nou atac dur la adresa guvernului: Treceți cu tancul peste Constituție

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, susține că ”guvernanții fără scrupule trec cu tancul peste lege și Constituție” și a apreciat că dublarea alocațiilor copiilor ”nu este un moft, ci o necesitate”.

”Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?! Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți”, este postatrea, de luni, de pe Facebook a lui Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că PSD ”nu se dă niciun milimetru înapoi”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alocatii copiiciolacu atac guverndublare alocatiimarcel ciolacutanc constitutie
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes