Politica

Ciolacu – vânzător de cârnați; Stănescu – tractorist; Manda – vânzător de bilete. Deputatul Rădulescu-Mitralieră a izbucnit la adresa foștilor colegi: Uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Deputatul, fost PSD, Cătălin Rădulescu a devoalat în cuvinte dure, pe pagină să de Facebook, ”adevăratele motive” ale excluderii sale din PSD, susținând că a sesizat ”existența unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau și calitatea de informatori sau ofițeri acoperiți ai serviciilor și care îl inconjurasera pe Liviu Dragnea. El spune că din acest grup ar face parte, între alții, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguța Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu și Mihai Fifor.

Cătălin Rădulescu da explicații, în lungă postare de pe Facebook, membrilor și simpatizanților PSD, „care trebuie să știe adevărul”:

Niciodată nu rămân dator grupării mafiote! Nu am avut nicio reacție la cald după excluderea mea din PSD pentru că mi-am pus ideile cap la cap, și a trebuit să primesc o binecuvântare, însă e datoria mea morală să spun celor care mă cunosc și mă îndrăgesc, prietenilor și prietenelor mele, fanilor, primarilor Psd (care mă iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani), ceea ce știu și care sunt de fapt adevăratele motive ale excluderii mele”, afirmă el.

Rădulescu spune că ”noul PSD, clamat de Ciolacu, Grindeanu & Stănescu” este format ”100% numai din ‘oamenii lui Dragnea’ toți fiind puși în funcții de Dragnea”: Tudose – ministru și premier; Ciolacu – lider de grup și vicepremier; Firea – primar; Grindeanu – ministru și premier; Stănescu – ministru; Olguța Vasilescu – ministru; Manda – președinte de comisie și europarlamentar; Negrescu – ministru și europarlamentar.

”Toți acești indivizi sunt creația lui Liviu Dragnea și tot ei sunt principalii organizatori de puciuri în PSD în perioada 2014-2018, neavând decât un singur scop în partid, acela de a conduce partidul!”, susține deputatul.

El consideră că ”acești indivizi care conduc acum partidul (cu mici excepții) sunt uniți prin nulitate, incultură și analfabetism, fiind proveniți din: vânzători de cârnați – Ciolacu; tractoriști – Stănescu; vânzători de bilete la casa de cultură – Manda, niciunul necunoscând vreo limbă străină decât la nivelul ‘francezei Olguței Vasilescu‘”.

Rădulescu mai spune că acestia sunt principalii vinovați ai ”pierderii de imagine a PSD-ului, fiind promotorii tuturor puciurilor interne împotriva lui Liviu Dragnea, în perioada 2014-2019”.

”Tot ei sunt cei care au orchestrat căderea guvernului PSD-Dăncilă, în urma moțiunii de cenzură depusă de opoziție în parlament, Ciolacu împreună cu Manda, Olguța Vasilescu, Stănescu și Benea, determinând trecerea în acea zi, a unor parlamentari PSD din Olt, Dolj și Bacău la PNL”, afirmă el.

Rădulescu-Mitralieră a pus tunurile pe Olguța Vasilescu și pe Claudiu Manda:

”Olguța Vasilescu, fericită deținătoare a unei vile în Craiova (și nu numai), împreună cu ‘coloratul’ Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rând ba a fost ministrul muncii, viitoarea nașă a lui Liviu Dragnea, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă (tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii căderii guvernului PSD Dăncilă la moțiune și mai nou vicepreședinte în gruparea Ciolacu; această individă (de care Vadim și alții aveau ce povești, dar și Codrin) a fost cea care a încercat să îl impună pe bețivul notoriu Manzana ca președinte al PSD Argeș pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunându-se categoric și reușind împreună cu Stănescu și Ciolacu la alegerile din 2020”, spune deputatul.

El adaugă că Olguța Vasilescu ar trebui „să îi poarte măcar respect lui Dragnea, pentru felul în care la nuntă ei, Liviu le-a cerut tuturor să dea între 2000-2500 euro în plic mirilor! (iese socoteala cu declarația???)”.

”În sfârșit, Manda ‘coloratul’ pe care președintele Băsescu l-a refuzat să îl numească în funcția de ministru de finanțe, numindu-l ‘un rupător de bilete’, cel care nu rezista în comisia de buget-finanțe pâna la final și prefera să se ducă să-și tamponeze pe interior nasul, că doar fiind colorat, vroia să se albească, europarlamentar pus de Liviu Dragnea, fără să știe nicio limba străină, unul din orchestratorii principali ai căderii Guvernului PSD Dăncilă, care în ziua moțiunii a stabilit cu Ciolacu, Olguța, Stănescu și Benea, trecerea deputaților din PSD și Pro-România la PNL, un ‘colorat’ incult, care își permitea să își jignească fostul președinte Ponta, care înainte îl propusese ministru de finanțe!”, afirmă Rădulescu.

El susține că această este „gruparea inculto-masonică-securoida care conduce acum marele PSD, pe care ăștia l-au făcut atât de mic și pe care îl vor bagă în opoziție pentru patru mulți ani de zile, ăștia sunt reformatorii PSD-ului , PSD-ul nou, ăștia sunt aia care vorbeau de tătuci și care vor să se compare cu Iliescu, Năstase, Geoană sau Ponta”.

”Nu puteți să ajungeți în viață voastră la rezultatele lui Liviu Dragnea, nu aveți nici flerul, nici spiritul de luptător al lui, și nu mai aveți ceva analfabeților, va lipsește patriotismul și dragostea de români, demnitatea și onoarea, cultura și buna creștere ! Așa că, excluderea mea a fost pentru mine, un moment de ușurare, pentru că îmi era greață să vă aud și să vă privesc! Le deplâng soarta, colegilor mei intelectuali desavârșiți din partid care nu pot accesa funcții politice și administrative din cauza acestei grupări și prietenilor mei, primarii din toată țară care vor suferi din cauza acestor impostori!”, își încheie postarea Cătălin Rădulescu.

Alte știri de interes

Cîţu, despre majorarea cu 40% a pensiilor susţinută de PSD: De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”

Mihnea Tudor

Ciolacu, mesaj pentru Guvern: Copiii vor să facă şcoală, copiii nu au culoare politică

Mihnea Tudor

Cioloș către Anisie: Ia-ți pepsiglasul și te du! Ministerul Educaţiei nu ştie ce vrea

Saghin Cristian

Adrian Zuckerman, la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie: Am învins şi vom continua să învingem duşmanii libertăţii

Mihnea Tudor

UDMR trece pe dreapta. ”Acolo unde se poate”, spune Kelemen Hunor

Saghin Cristian

Victor Ponta, rezultat test COVID-10. ”Este însă corect să fac câteva precizări”

Gloria Pascu

AEP: Doar câteva mii de români din Diaspora au optat pentru votul prin corespondenţă

Saghin Cristian

Pe 7 septembrie începe perioada electorală: Calendar electoral complet, alegeri parlamentare

Mihnea Tudor

Mihai Tudose, despre explicaţiile lui Bode privind accidentul: Se face inventarul la proşti sau ce?

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »